PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=660667}

Obcy - Początek

Alien Origin
2012
2,1 907  ocen
2,1 10 1 907
Obcy - Początek
powrót do forum filmu Obcy - Początek

2/10

ocenił(a) film na 2

film predzej to dokument niz horror jak ktos lubi dokumenty to moze smialo go ogladnac

użytkownik usunięty
mario2525

Nie porównuj dokumentów do filmów klasy Ż.

ocenił(a) film na 2

z jak zalosny a to sie zgodze

mario2525

widac ze sie nie znasz na horrorach jeszcze go nie ogladalem ale napewno jest lepszy niz 2

ocenił(a) film na 2
hercules38

to po jaka cholere sie udzielasz jak nie ogladales , nie pisz bzdur znawco horrorow i innych kategorii filmowych

mario2525

bo wiem jakie sa horrory typu blair wich project albo paranormal activity pokazywane tylko z nagrywanej kamery mlotku

ocenił(a) film na 2
hercules38

Aaa dzieki za wyjasnie o znawco filmow wiesz wszystko byles na planach filmowych widziales jak sa robione zdiecia do tych filmow ajc cholera to z kim ja tu dyskutuje do piet ci niedarastamy moze wyprodukujesz wlasny film albo przynajmnie wyrezyserujesz jakie bustwo zekam z niecierpliwoscia hihi ups przepraszam tak sie wymsknelo.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 2
hercules38

cwela to znajdzi u siebie w rodzinie du fadamte fick muschi gehen deine arsch ficken du wikse i zebym cie w realu nie trafil bo z ryja bym ci piz..... zrobil qurw.....

ocenił(a) film na 2
hercules38

buty jakie buty marny psie polizaci to ty mi mozesz ale moje piesci jak ci schnauce obije schwulu ,na buty to ty musisz najpierw zapracowac pusy

ocenił(a) film na 2
hercules38

wez idz sie lepiej zastrzel i daj mi spokuj przysales sie jak pijawa bo naprawde nie wiesz co robisz ferdamte pusy und wikse

ocenił(a) film na 2
hercules38

myslisz ze jestes bez karny to mozemy sie szybko o tym przekonac ,jeszcze twoj glupi wpis i zajmie sie toba muj anwalt -adwokat jak chcesz zaden problem -czekam do poniedzialku i zobaczymy