film predzej to dokument niz horror jak ktos lubi dokumenty to moze smialo go ogladnac
to po jaka cholere sie udzielasz jak nie ogladales , nie pisz bzdur znawco horrorow i innych kategorii filmowych
bo wiem jakie sa horrory typu blair wich project albo paranormal activity pokazywane tylko z nagrywanej kamery mlotku
Aaa dzieki za wyjasnie o znawco filmow wiesz wszystko byles na planach filmowych widziales jak sa robione zdiecia do tych filmow ajc cholera to z kim ja tu dyskutuje do piet ci niedarastamy moze wyprodukujesz wlasny film albo przynajmnie wyrezyserujesz jakie bustwo zekam z niecierpliwoscia hihi ups przepraszam tak sie wymsknelo.
cwela to znajdzi u siebie w rodzinie du fadamte fick muschi gehen deine arsch ficken du wikse i zebym cie w realu nie trafil bo z ryja bym ci piz..... zrobil qurw.....
buty jakie buty marny psie polizaci to ty mi mozesz ale moje piesci jak ci schnauce obije schwulu ,na buty to ty musisz najpierw zapracowac pusy
wez idz sie lepiej zastrzel i daj mi spokuj przysales sie jak pijawa bo naprawde nie wiesz co robisz ferdamte pusy und wikse
myslisz ze jestes bez karny to mozemy sie szybko o tym przekonac ,jeszcze twoj glupi wpis i zajmie sie toba muj anwalt -adwokat jak chcesz zaden problem -czekam do poniedzialku i zobaczymy