Klasyka mariażu Sci - Fi z horrorem, minimalnie ustępuje powstałemu siedem lat wcześniej arcydziełu Scotta ale i tak w swoim gatunku jest filmem wybitnym i zasługuje na 10/10.
Hahahaha arcydzieła Scotta pierwsza część obcego to nuda nuda i jeszcze raz nuda dno i wodorosty natomiast 2 część to moim zdaniem najlepsza cześć z serii o Obcym ale na pewno nie jedynka
Ok. zapoznałem się z twoim zdaniem i punktem widzenia tylko te "Hahahaha" jest nie na miejscu i nic nowego do tematu nie wnosi.
Jest parę dłużyzn, ale tak to właśnie miało wyglądać. Większej nudy tam nie ma. To bardzo dobry film.
Arcydzieło chyba ty nie wiesz o czym mówisz arcydziełem Scotta to może jest Gladiator ale nie nudnawy obcy gdzie pół filmu nic się nie dzieje obserwujemy pobudkę jedzenie posiłku heh sceny ale m jak miłość mógł to jakoś inaczej rozegrać a nie nudzić ludzi przez pierwsza godzinę filmu Obcy 8 pasażer nostromo zaczyna się dla mnie od momentu kiedy obcy wychodzi z ciała Johna Hurta. Natomiast pierwsza połowa filmu to nudy nudy i jeszcze raz nudy sorry ale sceny a la m jak miłość mnie nie interesują.
Napisz to jeszcze raz jak wytrzeźwiejesz zamiast pierdoIić bez sensu. Trudno cokolwiek zrozumieć z tego twojego bełkotu.
Albo faktycznie idź oglądać polskie seriale, bo to najwyraźniej twój poziom intelektualny i merytoryczny.
Widać jestem ćwierćinteligentem albo powiedzmy dosadniej idiota jesli nie potrafisz zrozumieć czyjejś wypowiedzi do szkoły dzieciaczku nowa matura czeka do nauki
Weź już skończ z tymi sucharami, analfabeto. Jak nie potrafisz sklecić kilku zdań po polsku, to zamknij mordę i weź się do nauki poprawnej pisowni i nie zabieraj głosu w tematach, o których nie masz pojęcia, bo tylko się ośmieszasz.
No widzisz, sam przyznajesz, że jesteś ćwierćinteligentem. Ba, nawet dosadniej: idiotą. Nic dodać, nic ująć.
Ulubionym filmem s-f Camerona jest właśnie "Obcy - ósmy pasażer Nostromo" Scotta jak byś nie wiedział!!!. To prawda film Camerona to chyba najlepsza kontynuacja w historii filmu przynajmniej dla mnie. Mój ulubiony film. Jednak pierwsza część to arcydzieło ja tak przynajmniej uważam. I nie jest on wcale nudny jak mówisz. Ma świetny klimat.