O 22.00
Kto ogląda? Ja jeszcze się nie zdecydowałem, bo kończy on się pewno tak jak "Ojciec Chrzestny" czyli około pierwszej w nocy.
Piątek jest, co z tego że kończy się późno w nocy? Dla dobrych filmów warto się czasem poświęcić.
Masz rację. Skoro i tak go nie widziałem, to obejrzę i mam nadzieję, że będzie jeszcze lepszy niż "8 pasażer Nostromo".
Ja sobie oglądne. Ale pewnie dotrwam do ostatniej reklamy i mnie szlag trafi. Miałem tak przy 8 pasażerze 'Nostromo'. Po prostu ta ostania reklama jest już pod sam koniec , po niej zostaje tylko troche filmu i napisy końcowe.
Hahaha jak tam miałam ostatnio oglądałam i dokładnie na ostatniej reklamie usnęłam, mam nadzieje że dzisiaj wytrzymam ;)
ja mam dylemat miedzy ''podejrzni''na tvn a wlasnie obcym...oba znakomite filmy le chyba zdecyduje sie na klasyk czyi obcy rzecz jasna
tego jeszcze nie było, rozpoczęli film 10 minut przed czasem,
kiedyś na mnie zrobił niesamowite wrażenie, teraz już mniej
Kur...a, jak zwykle Polsat zaczyna emisję 5 minut przed planowaną, skoro tak, to powinni od razu umieścić w programie 21:55. Ch... jest nie obejrzeć filmu od początku. Polsat mógłby brać przykład od Ale Kino, Canal+ czy HBO przynajmniej w kwestii dokładności, oryginalnych wersji językowych już nie wymygam.