PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=994}
7,6 214 tys. ocen
7,6 10 1 213955
8,1 59 krytyków
Obcy - decydujące starcie
powrót do forum filmu Obcy - decydujące starcie

O 22.00
Kto ogląda? Ja jeszcze się nie zdecydowałem, bo kończy on się pewno tak jak "Ojciec Chrzestny" czyli około pierwszej w nocy.

ocenił(a) film na 10
antoni_o

Piątek jest, co z tego że kończy się późno w nocy? Dla dobrych filmów warto się czasem poświęcić.

Kazian

Masz rację. Skoro i tak go nie widziałem, to obejrzę i mam nadzieję, że będzie jeszcze lepszy niż "8 pasażer Nostromo".

użytkownik usunięty
antoni_o

Ja sobie oglądne. Ale pewnie dotrwam do ostatniej reklamy i mnie szlag trafi. Miałem tak przy 8 pasażerze 'Nostromo'. Po prostu ta ostania reklama jest już pod sam koniec , po niej zostaje tylko troche filmu i napisy końcowe.

ocenił(a) film na 7

Hahaha jak tam miałam ostatnio oglądałam i dokładnie na ostatniej reklamie usnęłam, mam nadzieje że dzisiaj wytrzymam ;)

xDDDx

ja mam dylemat miedzy ''podejrzni''na tvn a wlasnie obcym...oba znakomite filmy le chyba zdecyduje sie na klasyk czyi obcy rzecz jasna

ocenił(a) film na 8
antoni_o

tego jeszcze nie było, rozpoczęli film 10 minut przed czasem,
kiedyś na mnie zrobił niesamowite wrażenie, teraz już mniej

ocenił(a) film na 8
antoni_o

Kur...a, jak zwykle Polsat zaczyna emisję 5 minut przed planowaną, skoro tak, to powinni od razu umieścić w programie 21:55. Ch... jest nie obejrzeć filmu od początku. Polsat mógłby brać przykład od Ale Kino, Canal+ czy HBO przynajmniej w kwestii dokładności, oryginalnych wersji językowych już nie wymygam.

ocenił(a) film na 9
Mowiacy_do_reki

Mnie to tez wku...ło miałem sobie nagrać ten film i se nagrywam bez pierwszych 10 min szlak by ich trafił