PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=994}
7,6 214 tys. ocen
7,6 10 1 213955
8,1 59 krytyków
Obcy - decydujące starcie
powrót do forum filmu Obcy - decydujące starcie

Z wszystkich filmów"kilkuczęściowych" serię o Obcym lubie najbardziej od pierwszej części po ostatnią, wystarczy sobie włączyć którąkolwiek z części w nocy i poddać się tej atmosferze ,brrrr na prawdę czuje się ten klimat, jak ktoś chce bardziej dopełnić aury o Obcym to wystarczy przejrzeć grafiki Digera...

ocenił(a) film na 9
Lady_Kumiko

Owszem ... TAK. kazda czesc dostarcza niesamowitego klimatu. Jesli oglada sie w odpowiednich warunkach i najlepiej cala sage to mozna dostac porzadnego kopa adrenalinowego. Mi poza tym nic wiecej do szczescia nie potrzeba. A tak w ramach sprostowania te grafiki sa reki H.R. GRIGERA, ale pewnickiem to byl tylko blad klawiaturowy.

ocenił(a) film na 9
Pyro_3

tu też błąd klawiaturowy, bo Giger mu, nie Griger :P... Mi tam ostrego kopa daje jedynka i dwójka, trzy i cztery wchodzi w zapomnienie u mnie...

ocenił(a) film na 10
Satch

Właśnie, najlepiej jakby trzecia i czwarta część nie powinna istnieć. Dwójka kończy się tak pięknie... A trójka to nuda i zaczyna się okropnie ... no nie ?

Zajebisty_Spojrzeniem

Mogłyby powstawać dalsze części ale lepsze od trójki i czwórki.

ocenił(a) film na 10
Albertino

Jeśli juz ma powstać piąta część to niech potem powstanie szósta. Dobrze by to wyglądało. Części 1-3 i 4-6 tworzyły by 2 trylogie. Pierwsza o Ripley i druga o dalekiej przyszłości i o 1/2Człowieku1/2Obcej Ripley.

ocenił(a) film na 7
Lady_Kumiko

mnie sie podobaly wszytskie czesci, choc po dwojce bylo coraz gorzej i wprost ubostwiam klimat tegofilmu :)