bo anty fani Avatara tępią wszystkie filmy Camerona!!
to skandal apeluje do filmwebu!!! skandal Kompromitujecie sie!! FW schodzi na psy
przez dzieci neo i hanny montany
Nie gorączkuj się tak, to nic nie da:)
Dzieciaki niech oceniają jak chcą, sugerowanie się ocenami na filmweb to głupota. Bo "kto jest większym głupcem? Głupiec, czy ten który za nim idzie?":)
Każdy fan kina SF wie, że to jest rewelacyjny film i to wystarczy.
A chcesz mieć miarodajne oceny filmów, to zapraszam na IMDB. Tam filmy mają po kilkaset tysięcy głosów.
Średnią z Filmwebu nie ma się co kierować. W wielu znakomitych filmach średnie poleciały w dół, przez tzw. trolli, którzy celowo wystawiają same jedynki.
Fakt, że na IMDb średnie są często bardziej sprawiedliwe.
nie nie nie nie i jeszcze raz nie!!!! czy np bękarty wojny są lepsze od tego arcydzieła??
Nie da się porównywać Bękartów z Aliens, o inny gatunek filmowy... chryste....
Powtarzam: PO MIARODAJNE OCENY FILMÓW ZAPRASZAM NA IMDB. Po cholere tu idiotyzmy wypisujecie?
"bo anty fani Avatara tępią wszystkie filmy Camerona"
No nie wiem, czym chcesz się popisać, wypisując takie posty. Zauważ może, ze to forum o "Obcym" a nie o "Avatarze".
PS: każdy ma prawo do własnego gustu i opinii o danym filmie. To, ze akurat Twój film zszedł z TOP100 to jeszcze nie koniec świata. Ludzie mają inne problemy niż Twoje TOP100 ;)
Ja wiem dlaczego, bo głupie małolatki wystawiają 10 takim gniotom jak "Step Up" czy "Szybcy i Wściekli", nie mówiąc o serialach np. "Pamiętniki Wampirów". O Bożeeee
bo ludzie debilnie oceniaja
na zasadzie kontrastu ( podobal mi sie to 10/10, nie podoba mi sie to 1/10 ) a na film trzeba patrzec szerokim okiem, calosciowo, trzeba oceniac scenariusz, rezyserie, muzyke, aktorstwo
ja ocenilem ten film 10/10 i to nie jest ocena wzieta z d...y bo swojego czasu trafilem na genialna strone o tym jak ten film powstawal i normalnie czapki z glow dla Camerona, ile roboty facet wlozyl w ten film to wszystkie wspolczesne produkcje bledna ( chociaz nie twierdze,ze stworzenie wspolczesnego filmu to hop-siup ), film ma przeszlo 30 lat a efekty wciaz sa bijace w oczy, ten film czy to sie komus podoba czy nie byl pewnym krokiem w dziejach kina S-F ( podobnie jak Odyseja Kosmiczna, jak Matrix jak Terminator etc. ), nie mowiac o tym,ze aktorstwo tez bylo swietne, Cameron zaangazowal dosyc malo znanych aktorow a zagrali oni swoje zyciowe ( czesto jednokrotne role ), na dodatek ten rewelacyjny soundtrack James'a Hornera, tak klimatycznej sciezki dzwiekowej jak w scenie kiedy bohaterowie uciekaja kanalami nie widuje sie za czesto ( polecam "Futile Escape" )
i mimo iz film to nastepna czesc i mimo iz Cameron nienawidzil sie z Ridleyem Scottem ( lub jak kto woli Scott z Cameronem ) to wyszedl jeden z najlepszych sequeli w historii kina