PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=994}
7,6 214 tys. ocen
7,6 10 1 213955
8,1 59 krytyków
Obcy - decydujące starcie
powrót do forum filmu Obcy - decydujące starcie

jajo

ocenił(a) film na 10

jakbyście obelrzeli początek trójki to byście zrozumieli że jaja w tej dziewczynce zostały złożone

legendfilmomaniak

ja prdl! Jaja w niej nie było, jak już to w ripley, jakby było w newt to by się w trzeciej z NIE wykluło a nie z psa!

użytkownik usunięty
legendfilmomaniak

Zrozum że nie mogło w niej być jaja ponieważ jaja albo poprawniej embrion ponieważ nosicielem embrionu jest twarzołap który wykluwa się z jaja twarzołap wskakuje na ludzką głowę i mocno się zaciska następnie przez rurę wprowadza embrion przez gardło człowieka potem twarzołap sam umiera a embrion jest już w ludzkim ciele ot cała filozofia może nie oglądałeś filmu dokładnie ale twarzołap wykluł się z jaja ale od razu został zabity przez ripley więc jak embrion mógł się znajdować w newt.

ocenił(a) film na 8
legendfilmomaniak

Ja to widzę tak : Jajo które było w trójce i przez które Ripley została nosicielem złożyła królowa w w końcówce dwójki zanim wyszła ze statku i rozchlastała Bischopa ( czytałem że królowa która oderwie się od swojego kokonu którym składa jaja może złożyć jeszcze jedno "królewskie" jajo a wiemy że Ripley nosiła w sobie królową ) natomiast nie wiemy skąd wzięło się drugie jajo które zaraziło obcym psa, może było to jajo jakoś przemycone na statek przez tego gościa z dwójki, że niby do badań, albo zostało wniesione na pokład przez obcych.

ocenił(a) film na 9
_KURGAN_

zaraziło psa? myślałem, że zaraziło bawoła czy tam inna krowę.

ocenił(a) film na 9
krupy

Psa - w wersji kinowej
Bawoła - w wersji rozszerzonej