PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=300636}

Obcy kontra Predator 2

AVPR: Aliens vs Predator - Requiem
2007
5,2 47 tys. ocen
5,2 10 1 46515
3,3 20 krytyków
Obcy kontra Predator 2
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator 2

Wszystkie niunie na których kolo dokonał inicjacji oralnej nie miały włosów w kolorze blond...O co biega? Wniosek z tego taki, że Predalien nie ten teges do blondynek. Być może, że jakaś blondi sprzedała mu w pysk kosza.

ocenił(a) film na 1
Morti88

Uwieczniłbym te chwile stosownym filmikiem :D Ale myślę, że robi to podobnie jak ludzie, relaks w jego przypadku = rzecz konieczna :)

wwl1

No tak, nie można przecież wiecznie w stresie życ, jeszcze biedaczek na zawał by padł i co wtedy?

ocenił(a) film na 1
Morti88

I nawet taki twardziel jak on bez laski ani rusz? Nie ma życia, chyba że się brandzluje po kątach, ale to na dłuższą metę też wymięka. Nie ma to jak się przytulić...

wwl1

Oj tak...Lex and Pred forever:P

ocenił(a) film na 1
Morti88

Chętnie bym ją zobaczył w akcji...Jak ujeżdża Preda :D

wwl1

No teraz to pojechałeś, nie mogę:D

ocenił(a) film na 1
Morti88

Zawsze jadę równo po tej akcji :D Dobrze, że nie napisałem o Predalienie, podwójny numerek? Z dwóch stron? Ehhh Lex nie narzekałaby na nudę :D

wwl1

Ale Predalien chyba nie lubi konkurencji:P

ocenił(a) film na 1
Morti88

Wtedy goście musieliby sobie wyjaśnić pewne sprawy po męsku...Proste :) Ja np gdybym miał się z Predalienem dzielić, cóż wybiłbym mu ząbki, albo sam szczękę zostawił, Rożnie bywa :)

wwl1

Ale on chyba i tak woli przez otwór gębowy:P

ocenił(a) film na 1
Morti88

Tym gorzej dla niego, prawdziwy kolo nie powinien preferować totalnej ignorancji względem partnerki, skupiania się tylko i wyłącznie na swoich potrzebach. Zresztą taka poczwara i dziewczyna? No way :D

wwl1

Ależ Ty jesteś niemiły ,spójrz na siebie:P Poza tym liczy się wnętrze:D

ocenił(a) film na 1
Morti88

No ja wyglądam 100 razy lepiej niż Predalien...O moim uroku osobistym nie wspominając. Miał gość podejście do kobiet, od razu atak na usta :D

wwl1

No chciał się tylko przywitac, ja nie wiem o co Ci chodzi:P

ocenił(a) film na 1
Morti88

Tej pierwszej lasce zaczął penetrację od dolnych części ciała :) Już myślałem, że kolo jest do rzeczy gość, a tu nagle BAACH. No tak nie można, nawet się nie zapytał :D

wwl1

Jak to od dolnych? to czemu ja tego nie pamiętam? :P

ocenił(a) film na 1
Morti88

Ponieważ bracia Strause wymyślil sobie żeby z znienacka ściąć to ujęcie. Zobacz jak Predalien łeb pochyla w okolice pewnych części ciała :)

ocenił(a) film na 1
Morti88

Przecież xenomorpfy rozmnażają się bezpłciowo

ocenił(a) film na 1
mhrocznyszatan

Predalien preferował raczej damskie towarzystwo :)

wwl1

Ja też chce 5 gr. dodać. Może nie tak świetne jak z tym Vasqes ale ujdzie ;p

Z Obcy 2
Bodajże Hudson po przebudzeniu z pojemników kriogenicznych.
"Ale ta podłoga zimna"
Na co ten czarny dowódca:
"Może przynieść ci bambosze?'
"A mógłby pan to zrobić ?"
"Jedzie mi tutaj"

ocenił(a) film na 10
dexen93

a ciebie mały kmiotku powinni jeszcze raz wysłac do przedszkola (o ile własnie nie jesteś na tym etapie)

ocenił(a) film na 1
dexen93

nie znasz się panie bezguście

ocenił(a) film na 1
wwl1

Też nie lubię.

ocenił(a) film na 1
mhrocznyszatan

Liczy się wnętrze :)

wwl1

Dokładnie, może tak naprawdę to bardzo miłe, niewinne stworzenie:P

ocenił(a) film na 1
Morti88

Szukające - niczym spragniony wędrowiec - bratniej duszy :)

wwl1

No to już nie jego wina że tak wygląda i że mu z kobietami nie wychodzi:P Może jakby któraś go tak przytuliła to by nie czuł się taki samotny :P A tak musi na siłę brac:P

ocenił(a) film na 1
Morti88

Za mało się uśmiecha, powinien zadbać o szczęki, wiem, wiem, gdy się jest wojownikiem trudno zadbać o szczęki, druty te sprawy, ale jednak bym spróbował. Zobacz na moje kiełki :D

wwl1

No piękne, piękne, widac że dbasz:P

ocenił(a) film na 1
Morti88

Trzeba, trzeba, w wolnych chwilach nie tylko samymi walkami żyjemy :) Poza tym ja też ząbków nie oszczędzam, wiadomo buźka u mnie czasami może się zadrapać, a pomimo to uśmiech full serwis :)

wwl1

No pyszczek i ząbki to wizytówka każdego aliena więc trzeba dbac :D

ocenił(a) film na 1
Morti88

Proste :D Dziwi mnie jedynie postawa Predaliena, powinien zadbać o wizerunek. Do tego ten "dziki" podryw :D

wwl1

Może on inaczej nie umie? :P Nauczył byś kolegę sztuki podrywu, a nie tak się naśmiewasz:P

ocenił(a) film na 1
Morti88

No problemo :D Tylko niech się ze mną ustawi, a pomoc otrzyma...Musiałby troszkę zadbać o pośladki i umięśnienie nóg, wiadomo gdy Obcy stoi przed dziewczyną musi się należycie prezentować :D

wwl1

I o ogon :P

ocenił(a) film na 1
Morti88

:D W rzeczy samej :) Ale jego efektywność podczas treningu jest równie ważna :D

wwl1

No kochany alienku to do roboty :P A ja tym czasem lecę podziwiac Twojego kolegę z Nostromo w akcji:D A jak wrócę to predalien ma wszystko umiec :P

ocenił(a) film na 1
Morti88

Kochana, twoje życzenie będzie spełnione :) Jestem teraz na treningu ale jak tylko skończę to się z nim uporam :D

PS. poleciłem koledze z Nostromo uczynić konkretną akcję :)

ocenił(a) film na 1
wwl1

Zwłaszcza dla Aliena, który wyciąga kobietom "wnętrze"

wwl1

Ale za to Predator polubil brunetke murzynke.

ocenił(a) film na 1
hunters217

Poczuł się facetem.

wwl1

Pewnie mial ochote na zapoznanie sie ale Alien mu przeszkodzil.

ocenił(a) film na 1
hunters217

Może Alien też chciał się zapoznać? Kolesie, nie lubili konkurencji...Stało się.

wwl1

Ciekawe czemu Predatory ją na statek nie wzieli może rasisci.

ocenił(a) film na 1
hunters217

No wiesz, nie wiem, wiem tylko jedno, gdybym był jednym z nich, murzynka na 100% wylądowałaby na pokładzie tego cacka. Fakt, zostawić taką niunię samą = porażka.

wwl1

I robiła by za darmową striptizerke hahaha pomarzyc mozna.

ocenił(a) film na 1
hunters217

Weszłaby na moje zaproszenie, gdyby jakiś kolo pomyślał że to panna do towarzystwa...Cóż, niechybnie rozpoczęłoby się AvP2 :D Wolałbym się z nią zabawić sam na sam, gra wstępna te sprawy, zabawa grupowa już nie oddaje tego klimatu bliskości. Poza tym, dzielić się?

wwl1

Ja bym sie nie dzieli tak jak powiedziales sam na sam bez bez kumpli a jak nie to wpierd....

ocenił(a) film na 1
hunters217

No proste :D Jakby któryś fiknął, niechybnie zaliczyłby zonka w pysk. Niech sobie wyrwą swoje niunie, wtedy mogą sobie nawet w słoneczko grać. Ale gdyby tam się znalazła moja laska = mortal kombat.

wwl1

Własnie ktory by chybnol nie potrzebnie to poprostu zgrzyt lamanych kosci.