PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=300636}

Obcy kontra Predator 2

AVPR: Aliens vs Predator - Requiem
2007
5,2 47 tys. ocen
5,2 10 1 46515
3,3 20 krytyków
Obcy kontra Predator 2
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator 2

Wszystkie niunie na których kolo dokonał inicjacji oralnej nie miały włosów w kolorze blond...O co biega? Wniosek z tego taki, że Predalien nie ten teges do blondynek. Być może, że jakaś blondi sprzedała mu w pysk kosza.

wwl1

Nie bo zjesz dzieci :P

ocenił(a) film na 1
Morti88

Ale pocałuję mamę :)

wwl1

Biedna mama:P

ocenił(a) film na 1
Morti88

Szczęśliwa mama :) Jestem łowcą ich spojrzeń, o córkach nie wspominając :) Alienki nie wymiękają :)

wwl1

Bo alienki są cooooool:D

ocenił(a) film na 1
Morti88

Jesteśmy w gruncie rzeczy miłymi istotami, potrafiącymi docenić piękno świata i nie tylko :D

wwl1

Kochające wszystko i wszystkich :D

ocenił(a) film na 1
Morti88

Chyba, że ktoś nam stanie na odrodzę do szczęścia, wtedy jesteśmy jak w Aliens, człowiek nie jest w stanie z nami walczyć, nie jest w stanie nawet o tym myśleć :D

wwl1

Ash????

użytkownik usunięty
cezarywi

Ash z Evil Dead?

:D

użytkownik usunięty
cezarywi

Obejrzałbym cała trylogię Evil Dead ;)
Na tego gniota szkoda czasu, ludzie, obejrzcie sobie Evil Dead.

jakiego gniota? co masz na myśli? chodzi Ci o AVP 2 ? Masz absolutną rację!

użytkownik usunięty
cezarywi

AVP2 to najgorszy kał SF. Chyba tylko Battlefield Earth i Lost in Space są gorszymi gniotami, ale z AVP2 jest taki problem, że obraża Predatora i Aliena (i fanów).

A co sądzisz o Predators? Niezła próba wyciągnięcia Predatora z szamba, co nie?

wiesz osobiście nie oglądałem. ale po zdjęciach i komentarzach i paru innych informacjach predatorzy polowali na siebie:P
dlaczego WYciągnięcia preda z szamba? to wcześniejsi predatorzy byli gorsi..
Co do avp 2 to nie mylisz się...ten gniot obraża fanów obcego i preda. Powinni skazać na śmierć braci strausów!

użytkownik usunięty
cezarywi

Rodriguez (wiadomo który) i Antal zrobili poprawną historię o Predatorach, ale i tak wkurvvia ciągłe kopiowanie jedynki i nuda na początku. Film może średni ale i tak o niebo lepszy od poprzedniego filmu Predem - nieszczęsnego AVPR.

a co ma zrobić taki predalien? nie że go lubie ale mi go szkoda...fanom o0bcego się nie podba predom się nie podoba...biedny...:)

użytkownik usunięty
cezarywi

Jak podda się go redesignowi to może sytuacja się poprawi a już drameetralnie się zmieni gdy zanurzymy go w dobrej fabule.

Póki co AVP Redemption to najlepsza część serii.

zgadzam sie

ocenił(a) film na 6
cezarywi

No przy takiej buźce w której ma chyba coś bardzo niemiłego nawet na stad arty jego rasy to ciężko go ''lubić:D.

cezarywi

może facehugger go pocieszy da mu buzi ;-] XD :D

wwl1

tak alieny są miłe zwłaszcza twarzołapce one nie atakują one chcą się tylko przytulić ;-];-];-];-];-]

bojowniczka777

przeczytaj mój temat Alien to jednak łatwego życia nie ma na forum Alien to się dowiesz więcej:)

cezarywi

czytałam wczoraj zanim napisałeś ten post,ciekawe co ty bierzesz że masz takie intelektualne odjazdy daj namiary na dilera :):):) :D:D

bojowniczka777

Forum Fanów Aliens:
http://board.g4sa.net/viewtopic.php?t=549&sid=f541bff3e48cf989e01c0623d61ec3ea
Diller nazywa się MIKET mój nick: XenoWarrior6

cezarywi

;-] :D

bojowniczka777

No a jak/?

cezarywi

co jak?? :D

bojowniczka777

Ty dajesz: :D
a ja : no a jak?
Co w tym dziwnego, a jak?

cezarywi

śpiąca jestem nie zczaiłam :) :) :) sympatyczny z ciebie alienek ;-]

bojowniczka777

:D Sie wie! Miałem kilku takich fajnych kolegów. Jeden razem ze mną fan Aliena, i fanka Preda. Koleś ma nick wwl1 ale rzadko ostatnio się odzywa. A koleżanka zwie się Morti88. Symptyczni kolesie.

cezarywi

a tak przy okazji to okazjonalnie kurze opium jak H.R.Giger stwórca Aliena

cezarywi

ale najbardziej milusińskie są twarzołapce XD :D

cezarywi

LOL ;-] fajny masz avatar na zdj.ten alien tak milusińsko wygląda ;-] aż chciałoby się pogłaskać i przygarnąć zwierzaczka do domu ;-];-];-];-] hihihi :D

bojowniczka777

On nie gryzie kanap. Mu wysarczy z dziesiecć metrów kwadratowych żeby sobie urządził gniazdko. o\i od czasy\u do czasu jakiegoś kotka do jedzenia

cezarywi

chętnie przygarnę ;-] mam rybkę która nazywa się predator będzie avp na chacie :) ;-]

bojowniczka777

Ja osobiście nienawidzę łączenia tych dóch uniwersów

cezarywi

ja też wolę osobno :)

cezarywi

hehe biedny kotek ;-];-];-];-] a może inne menu??

bojowniczka777

Być może,ale preferujemy posiłki z wysoką nadkwasotą

cezarywi

a co jedzą twarzołapce,jakąś kaszkę dla dzieci;-]??

bojowniczka777

To zależy co robotnice podadzą, i jaki to twarzołap

cezarywi

no taki krolewski przytulacz twarzy co ma w menu? :-]]

bojowniczka777

Specjalna mieszanka, Predalien z kasem w ziołach. Robotnice podają. :D :)

cezarywi

a ty alienku co jadasz?;-]

bojowniczka777

Potrawka z preda na śniadania, potem lasagna ala cżłowiek przekładana makaronem z kwasu

cezarywi

XD :D