PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=300636}

Obcy kontra Predator 2

AVPR: Aliens vs Predator - Requiem
2007
5,2 47 tys. ocen
5,2 10 1 46515
3,3 20 krytyków
Obcy kontra Predator 2
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator 2

Wszystkie niunie na których kolo dokonał inicjacji oralnej nie miały włosów w kolorze blond...O co biega? Wniosek z tego taki, że Predalien nie ten teges do blondynek. Być może, że jakaś blondi sprzedała mu w pysk kosza.

ocenił(a) film na 1
hunters217

Nawet na piąchy, miałbym w rękawie kija 50-tkę, także każdy cios = jeden piszczel.

wwl1

Dokladnie. Mi by sie sprzydaly te kosy które ma Predator fajne są.

wwl1

Ty też na Lex lecisz? Jeny, Predator, Obcy, pewnie jeszcze Predalien..laska ma wzięcie:D

ocenił(a) film na 1
Morti88

Predalien w życiu :D Nie pozwolę, żeby mi koleżanki jakiś typek, w mało wyszukany sposób, traktował :)

wwl1

mmm, to z Ciebie dżentelmen jest..z szacunkiem traktujesz i jeszcze obronisz:P Jak to pozory mogą mylic:D

ocenił(a) film na 1
Morti88

Zawsze taki byłem, dziewczyny nigdy nie skrzywdziłem, kiedyś nawet akcję szczęką bym przypłacił, właściwie typ zagrał nie fair bo w reku miał ukryty kamień. Wiesz co się dzieje w przypadku takie uderzenia w twarz...Obcy to honorowi drapieżcy, koleżka został połamany :D

wwl1

Chcesz o tym porozmawiac? :P Mój Ty dzielny alienku :P

ocenił(a) film na 1
Morti88

Z Tobą zawsze i o wszystkim mogę rozmawiać :)

wwl1

Dawaj:D Jestem ciekawa jak Obcy bronią swej partnerki:D

ocenił(a) film na 1
Morti88

Do samego końca, nieugięcie, na pewno nie zostawiłbym Ciebie jak Predatorzy Lex, samą w zimnym, niebezpiecznym miejscu. Co ona sobie o nich pomyślała? Nawet nie miała się do kogo przytulić. Porażka :D

wwl1

No ja bym się bała tak zostac z Tobą sam na sam:P Jeszcze byś mnie oślinił czy coś:P

ocenił(a) film na 1
Morti88

Alien to nie Predalien :D Zamiast się ślinić, mógłbym cię czule, subtelnie pocałować :) Predalien się na tym nie znał, dlatego też kobiety płakały gdy tylko przyszło im nawiązać kontakt fizyczny z tym osobnikiem :)

wwl1

No to mówiłam, trzeba było go nauczyc co i jak..pocałowac, z taką wielką szczęką? :P

ocenił(a) film na 1
Morti88

Ciężki to uczeń, szczególnie w tych sprawach, próbowałem go nauczyć gry wstępnej, operowania językiem w różnych sektorach kobiecego ciała, ale...On jest jakby trochę niekompatybilny w tym kierunku. Byłem z nim nawet w jednym markecie aby obczaić w praktyce sztukę obchodzenia się z dziewczynami, ale jego zachowanie nie pozwalało mi na nic innego jak tylko przerwać lekcje...Burzliwa to była przerwa :D

wwl1

Może chłopak jest nieśmiały? :P

ocenił(a) film na 1
Morti88

To go nie skreśla, uważam że w dzisiejszych czasach ostrych podboi kosmicznych to nawet pewna zaleta :) Ale ryczenie na dziewczyny...To już z deka przesadza. Wystraszył nawet taką jedną fajną niunie :) Ma chłopak warunki, mógłbym z nim potrenować przypakować mu klatę, ramiona, tak żeby lady dobrze się komponowała w jego objęciach ale...To jeszcze wymaga pracy :D

wwl1

No i te kły, i te dredy..modny jest:P

ocenił(a) film na 1
Morti88

Do moich ząbków mu daleko, on za to ma nieco dłuższe włosy, my Obcy strzyżemy boki zerem, górę 6-czką opcjonalnie 9-czką. 9-czka ładnie się prezentuje przykuwa wiele spojrzeń, ale 6-czka jest bardziej praktyczniejsza :D

wwl1

No elegancko, elegancko:P Byś wystylizował kolegę, on taki zagubiony i nieogarnięty:P

ocenił(a) film na 1
Morti88

Nie ma sprawy :) Boki zrobię mu zerem, ma być z niego niekiepski kolo, górę zaś jak wolisz, 6-czka? 9-czka?

wwl1

Tak żeby przypominał Ciebie:D

ocenił(a) film na 1
Morti88

No dobra czyli zero i cześć na górze, fryzura poezja :D

wwl1

I niech się jeszcze bardziej uśmiecha, jak Ty na zdjęciu;P

ocenił(a) film na 1
Morti88

Postaram się go nauczyć tego i owego :) Bez uśmiechu fakt blado wypada, magnetyczne spojrzenie, banan na twarzy to podstawa.

wwl1

By się uśmiechnął i od razu inny Predalien:D

ocenił(a) film na 1
Morti88

Jak Predatorzy mogli zostawić Lex? Samą? Bez kurtki, w chłodnym miejscu? Gdybym był ich dowódcą, wniósłbym dziewczynę na rękach na pokład statku :)

wwl1

widzę że kolega wwl1 i morti88 mają się ku sobie^^alien z predatorzycą?trochę erotyki międzygatunkowej XDXDXD :D:D:D

ocenił(a) film na 1
Morti88

Całujemy, pierwsza klasa, uwierz sprawdzone w praktyce :D

wwl1

a gryziesz? :P

ocenił(a) film na 1
Morti88

W momentach uniesienia. lekko, niektóre części ciała :D

wwl1

No ale jak tak patrzę na te Twoje zębiska, to przyznam że trochę bym się jednak bała:P

ocenił(a) film na 1
Morti88

Odrobina ekscytacji dodaje uroku, każdemu pocałunkowi :)

wwl1

Ależ oczywiście:D zwłaszcza z takim śliniącym się osobnikiem jak Ty;)

ocenił(a) film na 1
Morti88

Później jest tylko lepiej, dobrze wysportowany wojownik ma kilka atutów w zanadrzu. Klata, kaloryfer...Jak mówiłem, Obcy niczym Colonial Marines pakują ostro :)

wwl1

E tam i tak wciąż sama skóra i kości..ale urok osobisty posiadasz wyjątkowy:P

ocenił(a) film na 1
Morti88

A nie mówiłem :D Reszta też jest spoko, ćwiczymy już kilka lat także podciągnąć się powiedzmy te 30 razy po cztery serie niestanowi dla nas problemu. Kto tego próbował ten wie, że można się od tego spocić. Obcy muszą dbać o swoją formę, poza tym zawsze trzeba być przygotowanym na solo z Predalienem :) Moja prawa ręka to Runner, spec od uwodzenia i walki wręcz :)

wwl1

Ej ale przecież z Predalienem to wy w jednej drużynie graliście:P co to, bunt? :P

ocenił(a) film na 1
Morti88

Bunt, Predalien nigdy nie był w naszej drużynie. To zdrajca, wynalazek narzeczonych Strause. Chcieli nas tym niecnym wynalazkiem skompromitować, że Obcy to niby dziewczyny...No wiesz, twarz te sprawy :)

wwl1

No i widzisz, jak on ma się niby czuc, hm? Obcy go nie chcą, Predatorzy go tłuką..taki biedny sam..aż mi się smutno zrobiło:P

ocenił(a) film na 1
Morti88

I jakbyś go pocieszyła? :D On się nie zna na grze wstępnej, jest brutalny, z miejsca zaspakaja swoje potrzeby.

wwl1

Wiesz, niektóre lubią brutalnie;P

ocenił(a) film na 1
Morti88

Kwestia dogadania tematu, Alien ma tę przewagę, że z łagodnego zwierza - patrz Runner - może w jednej chwili zmienić się w bestię :)

wwl1

Adaptacja do panujących warunków, bardzo przydatna cecha:D

ocenił(a) film na 1
Morti88

Najważniejsza :D Możemy zainfekować najprzystojniejszego kolo na tym globie i pobrać od niego to co ma najlepsze :)

wwl1

Ale i tak w gruncie rzeczy to z was brzydale:P Ale przecież liczy się wnętrze:)

ocenił(a) film na 1
Morti88

No nie wiem, nie wiem, nie ma dnia żeby jakaś się za nami nie obejrzała...I te z wózkami i te jeszcze bez nich :D

wwl1

No zobaczyły zwierzątko to się patrzą nie?:P

ocenił(a) film na 1
Morti88

Prosto w oczy...

wwl1

Bo chciały się przyjrzec:P

ocenił(a) film na 1
Morti88

Niech podejdą bliżej :)