PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=794645}

Obecność 3: Na rozkaz diabła

The Conjuring: The Devil Made Me Do It
2021
6,2 38 tys. ocen
6,2 10 1 38265
5,9 28 krytyków
Obecność 3: Na rozkaz diabła
powrót do forum filmu Obecność 3: Na rozkaz diabła

Fikcja.

ocenił(a) film na 8

Zjawiska paranormalne, duchy, dusze, demony, bogowie, opętania to mit, taki sam jak płaska ziemia, elfy, smoki, syreny czy krasnale.
Szkoda że są tacy do dziś co wierzą w te mityczne postacie czy zjawiska.

AlexRener

Przykro mi niestety. Modlenie daje dużo a bóg, siła wyższa i życie po śmierci, reinkarnacja istnieją naprawdę. Tyle na temat. Brak dowodów nie znaczy, że to nieprawda a logika mówi jasno, że takie są fakty. Ludzie i robaki to fikcja literacka. Twoje zdanie różni się od większości. Nie moje. Pzdr

Eskim0s

Czasami marzenia się spełniają. Ale tylko czasami i maybe x maybe. Razy 100. I już kończę bo nie lubię nudnych rzeczy a to jest nudne. To całe spamowanie, trollowanie. Po prostu życz mi szczęścia i dobrego życia.

Eskim0s

Nauka nie obala niczego co niezwykłe. Nauka obala yolo.

Eskim0s

Wszechświat i życie jest cykliczne. Nawet Roger Penrose zeszłoroczny nobilista tak twierdzi.

Eskim0s

Poza tym to nieprawda, że dusza wędruje do innego ciała. Świadomość rodzi się od nowa całkowicie bez wspomnień. Ale to moja teza i niektórych jak nazywasz "mniejszości" osób.

Eskim0s

Tak. Masz rację. Póki co reinkarnacja z naukowego punktu widzenia jest niepotwierdzoną hipotezą, fikcją.

Eskim0s

Nauka nie obala tego ani nie potwierdza.