PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=835486}

Obiecująca. Młoda. Kobieta.

Promising Young Woman
2020
7,6 76 tys. ocen
7,6 10 1 75667
7,9 93 krytyków
Obiecująca. Młoda. Kobieta.
powrót do forum filmu Obiecująca. Młoda. Kobieta.

Oczekiwania

ocenił(a) film na 10

Liczę, że to będzie coś! Ma średnią ok. 75 od krytyków na Meta + mówi się, że ma szanse na nominacje do Oscara za najlepszą aktorkę pierwszoplanową i scenariusz oryginalny.

ocenił(a) film na 10
slayqueenomg

ja myślę, że ma szansę też na nominację za reżyserię i film

ocenił(a) film na 1
slayqueenomg

To filmowe "coś" potwierdza jedno z głębszych uwarunkowań w psychice kobiet. Zemsta zawsze jest na najbardziej dostępnym obiekcie. Przecież bohaterka nie mści się na swoim chad'zie tylko na niczym niewinnych randomach łapanych na tanie manipulacje.

nawieczor

Widziałeś ten film chamski typie?

ocenił(a) film na 1
Agniete

ponieważ wylewasz ten hejt kolejny raz nie obejrzawszy filmu zacytuję to co mówi bohaterka-predatorka: "every week i got to the club, i act like too drunk and every week a nice guy comes over see i'm ok" Predatorka nie ściga swojego "gwałciciela" tylko randomowych łatwych do upolowania facetów do tego grając pijaną.

nawieczor

Film widziałam ;) "randomowych łatwych do upolowania facetów do tego grając pijaną" serio?? Żebyś się tak nad głównym winowajcą chłopie poznęcał. Nienawidzisz kobiet i tyle.

ocenił(a) film na 1
Agniete

rozumiem... udowodniłem cytatem z filmu, że cynicznie kłamiesz to zmieniłaś narrację na atak ad personam?

nawieczor

widac, ze filmu nie ogládales.