PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=290802}

Ocean's 13

Ocean's Thirteen
2007
7,2 136 tys. ocen
7,2 10 1 136017
6,2 40 krytyków
Ocean's 13
powrót do forum filmu Ocean's 13

Mam pytanie czy na tym plakacie ktoś widzi Al pacino bo ja nie mogę dojść z koleżanką do porozumienia czy on tam jest czy go nie ma ?

ocenił(a) film na 6
mloda00

no oczywiscie ze nie ma
ja mam w domu wielki plakata i tam go nie ma:)

mloda00

Al Pacino pewnie zagra 15 minut w tym filmie szefa firmy ochroniarskiej, albo lekarza i na tym sie jego udzial w tej produkcji skonczy.

użytkownik usunięty
tukeip

jeśli tak to bardzo dobrze :]
za bardzo go lubie zeby darować mu udział w tym produkcyjniaku

mloda00

wydaje mi się że Pacino bedzie tym "Trzynastym" w ekipie Ocean'a. Dlatego go nie ma na plakacie..

ocenił(a) film na 7
malcolm

Mylicie się wszyscy. Po primo Al nie zagra w tym filmie jakiegoś "trzynastego", tylko głównego wroga całej ekipy Danny'ego Ocean'a i na pewno nie zagra "15" minut, tylko jako główny przeciwnik będzie miał w tym filmie główną rolę drugoplanową, coś jak np. w "Glengarry Glen Ross", albo "Adwokat Diabła" z Keanu Reeves'em.

mloda00

Całkiem niezła prowokacja.Pare osób sie nabrało.A odnośnie Al'a widać wyrażnie na zdjeciach że sie postarzał od ostaniej roli i to mocno.Ide teraz o zakład że Al Pacino nie zagra już żadnej wielkiej roli do końca życia.

użytkownik usunięty
coxander

No to raczej żadne odkrycie facet powoli zbliża się do końca swojego istnienia i prawdopobieństwo, że zagra jeszcze coś genialnego z każdym dniem się zmniejsza.

użytkownik usunięty

Ej on nie jest znowu taki stary. 67? Młody chłop. Całe życie przed nim.

coxander

ma zagrać z De Niro, więc podejrzewam, że to będzie dobra rola, bo będą konkurować na planie... a kiedy spotyka się dwóch mistrzów to poziom musi być wysoki... poza tym są znakomici aktorzy, którzy zaczynali w podobnym wieku (Morgan Freeman)

Filo_20

a do tego - rola w Kupcu Weneckim (jego poprzedni film) jest uznawana za jedną z jego najwybitniejszych, więc...

mloda00

Na którymś z plakatów na pewno go umieścili, ale na pewno nie na tym z białym tłem. BTW, nie podoba mi się jego image w tym filmie - jakieś tlenione włosy, okularki - mam nadzieję, że nie wypadnie na ekranie niezamierzenie śmiesznie.

ocenił(a) film na 7
Thommy

"jakieś tlenione włosy"

Pacino najlepiej wygląda jak zapuści bródkę, ciemne włosy (zawsze może przyfarbować), no i bez takich okularków 'ala profesorek. Wtedy może jeszcze śmiało zagrać kilka ról takiego typowego mentora. Mam na myśli coś takiego jak Rekrut i Podwójna gra, w tej chwili, w tym wieku do takich ról Al pasuje najbardziej. No i bardzo ciekaw jestem filmu z De Niro, może być hicior jak Gorączka. Oby :)

Swir

Jeśli chodzi mentora-Pacino, to tylko "Zapach Kobiety" ;)

A co do plakatu - nie ma go na nim, ponieważ Al nie należy do gangu tylko jest szefem kasyna, który gang ma zamiar okraść. Wystarczy obejrzeć zwiastun, albo przeczytać opis, żeby się o tym dowiedzieć.

A co do filmu - mam nadzieję, że to nie będą odgrzewane flaki...

mloda00

Jest na tym plakacie Al pacino przy tym stole LOL. Licząc Brada Pitta który jest na samej górze to jest trzeci od lewej.

mloda00

sorki pomyka. Chodziło mi o inny plakat, na jednym jest na pierwszym planie. Zobacz sam Ocean's 13 - plakaty.

ocenił(a) film na 6
Allor1994

Pacino zagra tego złego...a do trzynastki dołączy Andy Garcia :)

mloda00

to sie juz naczytałam i wiem i dostaje od tej koleżanki batona :D

ocenił(a) film na 9
mloda00

Al Pacino jest glownym kolesiem, ktory zostaje wyrolowany przez trzynastke Ocean'a ;)

kempes84

"Al Pacino jest glownym kolesiem, ktory zostaje wyrolowany przez trzynastke Ocean'a ;)"

Film jest w kinach od 2 miesięcy, w większości JUŻ go nie ma, a Wy tu odkrywacie Amerykę, litości.....

thadoggfather

znaczy no wiesz temat był założony już dawno :D