PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=290802}

Ocean's 13

Ocean's Thirteen
2007
7,2 136 tys. ocen
7,2 10 1 136193
6,1 33 krytyków
Ocean's 13
powrót do forum filmu Ocean's 13

BIg pozytyw

ocenił(a) film na 9

Wg. mnie bardzo udana część ;) Logiczna, dowcipna. 2 godziny w kinie mijają jak z bicza trzasł ;D Utrzymana w klimacie I-szej części. Druga była zawiła, trzecia jest miła ;) Polecam

ocenił(a) film na 9
lolop

Zgadzam się z twoją opinią. Ten film powstał z myślą by widz dobrze się bawił i moim zdaniem twórcą całej tej serii to się udało. Film nie był nudny. Ogólnie trzecia część klimatem zbliżona do "eleven". Na pewno warto go obejrzeć bo nie są to stracone pieniądze. Gwiazdorska obsada i dość szybka akcja to zdecydowanie plusy tego filmu. Warto ten film obejrzeć.

użytkownik usunięty
lolop

Hej, napiszcie jak wypadł mój ulubiony aktor Al Pacino?

lolop

Gdy zaczął się film myślałam, że zasnę... Ale po jakichś 15 minutach zaczął się rozkręcać i się wciągnęłam... Film nie jest arcydziełem, ale nie żałuję, że poszłam do kina. Udane 2 h :)

ocenił(a) film na 8
lolop

Mam podobne odczucia, jest to dobre kino rozrywkowe. Lekki, relaksujący, przyjemny...

lolop

Miłym zaskoczeniem jest to, ze wsrod ogromu sequeli znajda sie naprawde dobre filmy, ktorych to potwierdzeniem jest wlasnie nowy Ocean's. Moim skromnym zdaniem zasluguje on na notke co najmniej 7,5:8/10. Kolejna udana rola Ala Pachino, itd., itp. Warto obejrzec.