PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=290802}

Ocean's 13

Ocean's Thirteen
2007
7,2 136 tys. ocen
7,2 10 1 136192
6,2 43 krytyków
Ocean's 13
powrót do forum filmu Ocean's 13

Beznadzieja!!!

ocenił(a) film na 1

Prawdę mówiąc przez pierwsze 30 min filmu nie mogłam kompletnie nic zrozumieć o co tu chodzi. Dopiero gdy koleżanka wytłumaczyła mi jego sens trochę się pokapowałam, ale na szczęście po chwili usnęłąm smacznym snem i wcale nie żałuję :P

kasia1175

Widocznie macie jakieś problemy z koncentracja na filmie.I tak sobie z kapowaniem
Wypadałoby iść z tym do lekarza
Zauważcie ze wszystkie te filmy są pokręcone a wszystko wyjaśnia sie na końcu!!! Trzeba uważnie oglądać i szukać każdego najmniejszego szczegółu jaki tylko mógł dać coś do myślenia
Po zatym uwazam że takie filmy trzeba obejrzeć góra 2 razy żeby zrozumieć go od A do Z
I uważam że z ta beznadzieją stanowczo przesadzacie!
Obejrzyjcie jeszcze raz a zrozumiecie wszystko!
TO tyle odemnie.
Narx

ocenił(a) film na 5
kasia1175

"Prawdę mówiąc przez pierwsze 30 min filmu nie mogłam kompletnie nic zrozumieć o co tu chodzi"
Nie martw się - przejdzie z wiekiem...

ocenił(a) film na 8
GodFella

oby, choc pomimo wrodzonego optymizmu nie wierze w zbyt szybki rozwoj kasi w tym kierunku :D

kasia1175

Bez kitu mialem tak samo...pierwsze 30min wogole ogladalem ten film a w mysli ciagle: "co to ma byc? o co tu chodzi?" Ale potem sie rozkrecilo i zaczailem...chociaz i tak jakis ten film przekombinowany...ostatnio to w modzie...Ogladajac Piratow 3 mialem to samo w glowie..:/

iGr

reżyserzy w końcu wymuszają użycie szarych komórek w filmie. jak chcesz obejrzec prosty film to wlacz TVP2 codziennie o 20.00

kylsonn

oj nie "w filmie" tylko "u widza" :P

Film jest masakrycznie dobry! Swietna gra aktorska [szczegolnie Pacino]!

kylsonn

Pacino to genialny aktor więc trudno oczekiwać od niego jakichkolwiek niedociągnięć. ;) Udowodnił to już tyle razy...

kasia1175

założe się że jesteś blondynką więc zmień włosy...

ocenił(a) film na 8
kasia1175

w takim razie kup sobie łeb na allegro :P

dałam 8, wolę wcześniejsze filmy z tej serii

użytkownik usunięty
kasia1175

e tam, popieram zdanie koleżanki niżej, takie filmy własnie specjalnie tak są robione, ja na przykład lubię myśleć, a w końcu na końcu :P wszystk osięwyjaśnia i jest super!!