PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=290802}

Ocean's 13

Ocean's Thirteen
2007
7,2 136 tys. ocen
7,2 10 1 136193
6,1 33 krytyków
Ocean's 13
powrót do forum filmu Ocean's 13

Ludzie, przestańcie oceniać, wytykać, szukać skojarzeń, powiązań itp. Każdy kto sądził że idzie na fenomenalny film sensacyjny, kryminał o błyskotliwym zakończeniu, tajemniczy i trzymający w napięciu to po prostu sie rozczarował i.... dobrze. Ten film sie po prostu uwielbia, bezkrytycznie i ślepo. Ogląda sie go dla Georga, Brada, dla jego klimatu, smaczku i czaru. Dla charakterystycznego humoru, dla odprężenia i poprawy nastroju. Bez wielkich ambicji ale ze skutkiem. Po prostu.

ocenił(a) film na 7
Maya

Ja szedłem na ten film głównie z zamiarem pośmiania się... i niestety troche mi tego brakowało. Fabuła dobra, ale właśnie brakowało tego "czaru". Nie oczarował mnie tak samo jak część pierwsza.

ocenił(a) film na 5
Maya

nidz dodadz nidz ujądz

ocenił(a) film na 8
Maya

Zgadzam się z Mayą .Z oporami wybierałem się na ten film , nie lubię tego typu kina . Błędem byłoby jednak wymagać zbyt wiele. Świetni aktorzy , dobre zdjęcia , nieskomplikowana fabuła , zabawne sceny i dialogi , niepowtarzalny klimat , a wszystko tworzy zgraną całość . Oglądałem z przyjemnością . Pacino i Affleck najlepsi .