jeśli ktoś obejrzał dwa poprzednie filmy (ocean's 11 i ocean's 12) to niech sobie nie psuje dobrego smaku tym gniotem... Ja żałuję, że obejrzałam, bo wprost uwielbiam poprzednie części! najwyraźniej zabrakło im wyczucia i nie wiedzieli, kiedy przestać... tą cześć serio mogli już sobie darować.
Według mnie ta część była lepsza od 2 przy której trochę się nudziłem, chociaż nie była taka zła w sumie.
Mnie również się podobało i muszę powiedzieć, że jak dla mnie to była najlepsza część.
Tez uważam, że była to najlepsza cześć. Podobały mi się 2 rzeczy: brak ckliwych momentów oraz promowanie akcji charytatywnych :)
A jak dla mnie pierwsza część świetna, druga kiepska - ostatnia 1/3 filmu była ok, na reszcie okrutnie się nudziłam a 3 była jakościowo zmieszaniem dwóch poprzednich.
Zazwyczaj kolejne części filmów są słabsze od poprzednich. Jednak trylogia Ocean trzyma poziom. 1 - świetna, 2 - dobra 3- dobra.
no jak widać, każdemu podoba sie co innego. Przynajmniej z większością mozna się zgodzic, że pierwsza część jest znakomita i warta obejrzenia :) a resztę, to już niech każdy obejrzy i sam oceni.
Ja osobiście nie widziałem poprzednich części, ale ten film nie przypadł mi zbytnio do gustu – dawno się tak nie nudziłem przed telewizorem.
Mnie cała trylogia strasznie się podobała. Uwielbiam takie tematy. Skoki, kasyna, pieniądze, aktorzy których bardzo cenię, fajnie prowadzona akcja. W szczególności takie snucie planów, co by tu zrobić, żeby skok się udał. Wg. mnie bardzo dobry film.