PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8263}
7,6 235 tys. ocen
7,6 10 1 234541
7,1 56 krytyków
Ocean's Eleven: Ryzykowna gra
powrót do forum filmu Ocean's Eleven: Ryzykowna gra

10/10 bez dwóch zdań! Przemyślany i świeży! Muszę przyznać, że za pierwszym razem nie zrozumiałam tych ich 'sztuczek'.. to jednak nie zmienia faktu, że film jest boski, ba, właśnie dzięki temu, że musiałam go zobaczyć po raz drugi spowodował uwielbienie Ocean's Eleven! Film widziałam nie dwa, nie trzy razy. Za każdym razem gdy leci w TV chętnie go oglądam (:

abi10

Zgadzam się. Nieważne ile razy się go ogląda, zawsze jest tak samo ciekawy i intrygujący...
Swietna obsada. Garcia świety! Pitt też!
Szkoda, że już kolejne części takie nie są!!!

dominika342

Część druga jest również ciekawa, co prawda nie dorównuje pierwszej części ale również miło się ją ogląda. Ocean's Thirteen nie widziałam dlatego też nie wypowiadam się na temat tego filmu :)

abi10

No, ale pierwsza część jest niepowtarzalne i wyjątkowa...

ocenił(a) film na 9
dominika342

Pierwsza zdecydowanie najlepsza. Super obsada. Zwłaszcza Pitt i Roberts mi sie podobali ;) Wspaniale obmyślony plan obrabowania banku. No i pojawia się w nim też na chwilkę Holly Combs co też (przynajmniej dla mnie gdyż ją uwielbiam) jest duzym plusem ;D

ocenił(a) film na 9
palafka

Tak, jedynka najlepsza, dwójka fajna ale gorsza, trójka spoko ale gorsza od dwójki... Jak to często bywa ;p
Ja tam Pitt'a nie darze szczególną sympatią, ale był ok... Fajnie zagrała Julia Roberts i George Clooney ;]