PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8263}
7,6 235 tys. ocen
7,6 10 1 234546
7,1 56 krytyków
Ocean's Eleven: Ryzykowna gra
powrót do forum filmu Ocean's Eleven: Ryzykowna gra

Moim zdaniem film jest doskonale zrobiony, jak na przyjęte dla niego założenia. Jest w nim dużo humoru, ciekawa intryga i plejada gwiazd. Nic na siłę. Wszystko sprawnie i profesjonalnie zrealizowane, dobre zdjęcia i muzyka. Bawiłem się świetnie oglądając ten film.
Mimo jednego malutkiego detalu (spojler poniżej), to wszystko było nieźle przemyślane! A więc jak już wspomniałem - oceniając ten film w kategorii komedia z motywem "wielkiego skoku" w fabule, powinien on być dla Ciebie w stu procentach na liście godnych obejrzenia! :)

pozdrawiam!

[SPOJLER]
Jedyny motyw, który mnie troszkę zirytował, to fakt, że po opuszczeniu się na dół szybem windy NA LINACH pada hasło: odcinamy... Następnie, gdy po kilku sekundach laserowe promienie znów zaczynają działać jakimś przecudnym trafem żadna linka nie znalazła się w zakresie wiązki... ;-P
[SPOJLER]

ocenił(a) film na 8
dia8el

fakt... moze linki same sie zwinely albo lasery jeszcze nie byly w 100% aktywne? ;)

dia8el

Tez ten fakt zauważylam ;-P Ale moze rzeczywiscie sie jakos w mgnieniu oka zwinely i lasery ich nie siegly...