PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8263}
7,6 235 tys. ocen
7,6 10 1 234546
7,1 56 krytyków
Ocean's Eleven: Ryzykowna gra
powrót do forum filmu Ocean's Eleven: Ryzykowna gra

Hmm.. DO tych, którzy uważają ten film, że jest do bani: co w nim jest takiego złego? To, że gra w nim dużo dobrych aktorów? Że to komercha? Jeśli ten film jest zły, to ja się pytam: jak wygląda film dobry??? Jak wygląda dibry film, w którym jest pokazana perfekcja planu? Obmyślenie wszystkiego tak, żeby potencjalne zgrzyty były jak najmniejsze? Który film pokazuje to lepiej?? Moim zdaniem jest to świetny film. Dwójka też ma swoje dobre strony, choć sam plan nie wyglądał tam tak spektakularnie jak w części pierwszej. Ale ja się pytam: co w tym filmie jest nie tak, że ludzie potarfią stwierdzić, że jest NAJGORSZY jaki widzieli w swoim życiu?? :)

...Czy nie warto czasem być perfenkcjonistą?....
pozdrav666

ocenił(a) film na 10
czayan

no wiesz, jak ktoś lubuje się w dramatach, filmach psychologicznych albo podobnych to zawsze będzie miał jakieś zastrzezenia do kina akcji. Film zawsze będzie dla nich "za płytki" bo nie ma poruszonego wielkiego życiowego problemu.
Tak mi przynajmniej się wydaje.
Osobiscie nie mam zadnych uprzedzeń do "Ocean's Eleven", wręcz przeciwnie - bardzo mi się podobał. Lubie takie filmy. A obsada - wielka superprodukcja ;)