Jest "pozerski" , przeładowany fajerwerkami i gówniany w treści.
"pozerski" ? a co ty przez to rozumiesz?
że niby wystapiło tyle gwiazd? to chyba zaleta, tym bardzoej, że dobrze zagrali.
osoba która wypowiedziała sie przedemną ma racej . Moim zdaniem film był SUPER!! i świetnie grał Brad Pitt i Clooney
co za przyglup, skoro ten jest jednym z najgorszych to jakie ty filmy ogladasz ciolku, masz wypaczony gust albo wredny charakter bo chcesz zwyczajnie sprowokowac uzytkownikow, a takie postepowanie okreslam debilizmem
Nie zgodze sie!!! VETO!!!
Z tak, wydawaloby sie, gownianego scenariusza, zrobili Boski film sensacyjny z rewelacyjną muzyką i oprawą techniczną. Oczywiscie gwiazdy musza blyszczec ale W TYM WYPADKu blyszcza przecudnie....
Z takimi ludźmi jak np. wd40@ się nie rozmawia - bo tutaj widac dokładnie że potrafi tylko i wyłącznie krytykować.
:)
Pozdrawiam.
Powiem wam wszystkim szczerze ze zazdroszcze wam powściągliwości w ocenie tego przygłupa :PP To jest taki typ czlowieka: " to jest 'gópie' i kropka, bo ja tak mowie, a argumentow nie mam zadnych bo po co, skoro i tak mam racje" ...nawet mi nie zal takich ludzi.
Pozdrawiam.
człowieku...przeladowany fajerwerkami to Ty jestes cos widze...=/ moim zdaniem jak i wielu innych mysle ocean's eleven to swietny film tak samo jak pozostale czesci;]PZDR
pff...pozerski dobre... pozerski to moze ty jestes Film jest zaje i tyle Gowniany w tresci? nc !
super film :) dołączam się do grona osob ktore mysla podobnie :) najlepszy ten chińczyk, akrobata
Masz racje też przyłączam się do grona tych którym podobał się film .A poza tym chińczyk ma zawsze przerombane zawsze gdzieś go tam chowają
hehe ale jest maly elastyczny wszędzie sie zmiesci, w drugiej czesci go zapakowali do torby a potem gdzies ja zgubili :D