PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8263}
7,6 236 tys. ocen
7,6 10 1 235521
7,1 67 krytyków
Ocean's Eleven: Ryzykowna gra
powrót do forum filmu Ocean's Eleven: Ryzykowna gra

Jest "pozerski" , przeładowany fajerwerkami i gówniany w treści.

ocenił(a) film na 10
wd40

"pozerski" ? a co ty przez to rozumiesz?
że niby wystapiło tyle gwiazd? to chyba zaleta, tym bardzoej, że dobrze zagrali.

ocenił(a) film na 9
wd40

osoba która wypowiedziała sie przedemną ma racej . Moim zdaniem film był SUPER!! i świetnie grał Brad Pitt i Clooney

Ortiz

oczywiście, ten film jest świetny i właśnie dobra obsada jest jedną z jego licznych zalet :D

ocenił(a) film na 9
aneczqa91

co za przyglup, skoro ten jest jednym z najgorszych to jakie ty filmy ogladasz ciolku, masz wypaczony gust albo wredny charakter bo chcesz zwyczajnie sprowokowac uzytkownikow, a takie postepowanie okreslam debilizmem

ocenił(a) film na 9
wd40

tak dziecko, idz krowy doić, nie znasz sie :D

ocenił(a) film na 8
__Magda__

Nie zgodze sie!!! VETO!!!

Z tak, wydawaloby sie, gownianego scenariusza, zrobili Boski film sensacyjny z rewelacyjną muzyką i oprawą techniczną. Oczywiscie gwiazdy musza blyszczec ale W TYM WYPADKu blyszcza przecudnie....

ocenił(a) film na 10
Longusiowe_Szalenstwo

Z takimi ludźmi jak np. wd40@ się nie rozmawia - bo tutaj widac dokładnie że potrafi tylko i wyłącznie krytykować.
:)
Pozdrawiam.

NaShI

Powiem wam wszystkim szczerze ze zazdroszcze wam powściągliwości w ocenie tego przygłupa :PP To jest taki typ czlowieka: " to jest 'gópie' i kropka, bo ja tak mowie, a argumentow nie mam zadnych bo po co, skoro i tak mam racje" ...nawet mi nie zal takich ludzi.
Pozdrawiam.

wd40

człowieku...przeladowany fajerwerkami to Ty jestes cos widze...=/ moim zdaniem jak i wielu innych mysle ocean's eleven to swietny film tak samo jak pozostale czesci;]PZDR

ocenił(a) film na 10
wd40

pff...pozerski dobre... pozerski to moze ty jestes Film jest zaje i tyle Gowniany w tresci? nc !

ocenił(a) film na 10
dinka007

super film :) dołączam się do grona osob ktore mysla podobnie :) najlepszy ten chińczyk, akrobata

mroofka_7

Masz racje też przyłączam się do grona tych którym podobał się film .A poza tym chińczyk ma zawsze przerombane zawsze gdzieś go tam chowają

ocenił(a) film na 10
ula324

hehe ale jest maly elastyczny wszędzie sie zmiesci, w drugiej czesci go zapakowali do torby a potem gdzies ja zgubili :D

ocenił(a) film na 8
wd40

bardzo przyjemny film i b. trafnie został sklasyfikowany jako komedia kryminalna ;]
przecież to nie miał być poradnik 'jak ukraść 160 milinów z kasyna', prawda?