PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8263}
7,6 235 tys. ocen
7,6 10 1 235071
7,1 65 krytyków
Ocean's Eleven: Ryzykowna gra
powrót do forum filmu Ocean's Eleven: Ryzykowna gra

Moge go oglądać w kołko. To jeden z tych filmów, które można oglądac wiele razy. Filmy typu: Ocean's eleve, włoska robota i szybcy i sciekli to mój ulubiony gatunek filmu.

ocenił(a) film na 7
Lukaszek

no dokladnie włoska robota oceans eleven !!!!!!! Filmy sa genialne i mozna je ogladac po kilka razy

( akurat ogladam 5 raz na tvn xd )

ocenił(a) film na 8
pawelekdudus

Aktualnie rownież oglądam ten film i mogę przyznać, że mogłabym go oglądnąc raz jeszcze. Niestety co do 'Szybkich i wściekłych" oraz "Włoskiej roboty" nie mogę się zgodzić. Film "Szybcy i wściekli" po prostu nie przypadł mi do gustu, a "Włoskiej roboty" niestety jeszcze nie miałam obejrzeć.

ocenił(a) film na 7
Mocking_Bird

Zgadzam sie co do "szybkich i wscieklych " bo film rozni sie w porownaniu z "oceans" i "wloska robota" bo tam jednak wieksza uwage zwraca sie na samochody, poscigi itp. a w oceans i robocie o doskonaly plan kradzierzy :)

ocenił(a) film na 8
Lukaszek

Zgadzam się w 100% , jak dla mnie najlepszy film :)

ocenił(a) film na 9
Lukaszek

A ja z wymienionych filmów oglądałam tylko Ocean's i totalnie powala na kolana :]
Ta obsada! ^^ Brad Pitt, George Clooney, Matt Damon, Andy Garcia i Julia Roberts :] Boskie :D
No i ten skok :]
Ocean's jest inny od całej reszty filmów i dlatego jest taki genialny :]
Masz rację, w tym, że to jeden z tych, które można oglądać na okrągło i nigdy się nie znudzą :]
Co do pozostałych części to były słabsze niż pierwsza, ale też niczego sobie :]

Domi20_04

Swietny film i mam takie samo zdanie jak autor, ten film można oglądać kilka razy a i tak się nie nudzi. Ja go sobie włączam średnio raz na 3 miesiące, super się przy nim bawię, zawsze oglądam odrazu wszystkie 3 części:)

ocenił(a) film na 7
Domi20_04

moim zdaniem to właśnie pierwsza część była najsłabsza, zabrakło jej czegoś, momentami się nudziłam, a przy Ocean's Twelve ani przez chwilę.

ocenił(a) film na 8
agatka260492

W mojej opinii własnie pierwsza część była najlepsza. Pozostałe też są ciekawe, ale już nie porywają tak jak jedynka. Poza tym, ta obsada aktorska - sama śmietanka i do tego w najlepszym wydaniu. Ogólnie same pozytywy. Podobnie jak autor wątku, wracam do niego co jakiś czas.

ocenił(a) film na 10
Lukaszek

uwielbam tego typu filmy :D a Ocean's powala na kolana, gwiazdorska obsada, ich gadki... O matko można oglądać w kółko :D

Lukaszek

ocean's eleven jest faktycznie dobry :) ale zeby ogladac w kolko szybcy i wsciekli? :D chociaz z drugiej strony ja moge ogladac w kolko blade - wieczny lowc;a, a film arcydzielem nie jest :D