PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=105744}

Ocean's Twelve: Dogrywka

Ocean's Twelve
2004
7,1 145 tys. ocen
7,1 10 1 144513
6,0 44 krytyków
Ocean's Twelve: Dogrywka
powrót do forum filmu Ocean's Twelve: Dogrywka

Nie róbmy pośmiewiska.'Ocean's Twelve: Dogrywka' to słabiuta kontynuacja świetnego filmu jakim jest Ocean's Eleven.W tej czesci wszystko jest naciagane i na siłe zeby tylko sprobowac zblizyc sie do pierwowzoru 6/10 to maks co mozna wystawic w tym przypadku.Kilka lat pozniej powstal jeszcze 'Ocean's Thirteen' ktory wypada nieco lepiej,ale tez daleko mu do czesci pierwszej.Jak dla mnie powini poprzestac na Ocean's Eleven

ocenił(a) film na 5
Glock

Jak dlam mnie tylko 5/10

wildecard

Dla mnie 8/10 za grę aktorską, ekipę i za to że można się pośmiać :)

ocenił(a) film na 4
Glock

Zgadzam się. 12tka dla mnie najsłabsza z całej "trylogii". 4/10.

ocenił(a) film na 9
akediasuzu

jest słabszy od młodszego brata, ale ja dałem taką ocenę za świetną grę aktorską. Oglądam ten film dość często i zawsze się uśmieje :)

Glock

a ja zawyżam ocenę ze względu na fajną kreację Vincenta Cassela :D bardzo miło się go tu oglądało.

ocenił(a) film na 4
Glock

popieram.1 czesc rewelacyjna,druga słaba 4/10.

ocenił(a) film na 6
Glock

Dokładnie eleven perfekcja, a to? Niczym nie przystaje do pierwszej części! 6/10

ocenił(a) film na 4
Glock

Zgadzam się. Pierwsza część dużo lepsza. Autorzy puszczali oko do widza, ale całość trzymała się kupy. W drugiej akcja się rozłazi, mnóstwo nieścisłości. Miałem też trochę wrażenie, że film jest zabawą aktorów w nim grających. A widzowi pozostaje tylko podziwianie, jacy to oni są fajni.

Glock

Też się troszkę zawiodłem :-/