Ogladam ten film 3 raz i cagle go analizuje. Te wszystkie udawane proby wykradzenia jajka, to bylo pod Foxa robione nie? Bo on ich ciagle sledzil. Ale czy cala 11 Oceana wiedziala o tym, ze wykradli jajo? :P I wszystko oto bylo udawane pod Foxa? W kazdym badz razie film fajny :D
Jajko zostało wykradzione przez Nocnego Lisa, ale tylko kopia tego jajka. Prawdziwe ukradł kto inny. Pamiętasz ten plecak na siedzeniu w autobusie czy tam pociągu? Pamiętasz tą bijatykę tam? Były dwa plecaki, musieli je podmienić, a potem już poszło jak po maśle i spłacili "dług" u Benedicta. Ja obejrzałam też ze trzy razy i dopero za trzecim wszysytko zrozumiałam. Bardzo lubię ten film, jest skrajnie optymistyczny i podkreśla, że nawet banda złodziejaszków może prowadzić bardzo fajne życie i wcale nie muszą być to skończone szuje:)
"Wszystko ma swoje dobre strony" - taki optymistyczny akcent można wynieść z "Dogrywki". Z wielką neicierpliwością oczekuję następnej, trzeciej części, bo słyszłam, że już coś ruszyło. Całe szczęście i oby jak najszybciej.