PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=105744}

Ocean's Twelve: Dogrywka

Ocean's Twelve
2004
7,1 145 tys. ocen
7,1 10 1 144516
6,0 44 krytyków
Ocean's Twelve: Dogrywka
powrót do forum filmu Ocean's Twelve: Dogrywka

Ech...

ocenił(a) film na 8

Po tych mało pochlebnych komentarzach aż mi wstyd, że oglądałem ten film z wielką przyjemnością :|. Podobał mi się sposób kręcenia, dzięki któremu został odmrożony klimat 'złodziejskich filmów' z minionych dekad :), muzyka potęgowała to. Kreakcje aktorskie takie jakich oczekiwałem, czyli niezłe. Jedyny minus to zbytnie nagromadzenie zwrotów akcji (pokomplikowali, jak się tylko dało), no i postacie, których wcześniej nie znamy, wprowadzane po to, aby pchnąć akcję dalej. Jeszcze raz przepraszam krytyków za to, że mi się podobał :P.

ocenił(a) film na 10
Pr0t0n

A mi się też podobał i nawet podobała mi się ta komplikacja wątków lubię takie pokomplikowane filmy (o muzyce już nawet nie wspomnę :), a Willis mnie fajnie zaskoczył).
Nawet Nie wiedziałem że sequel został "zjechany" przez krytyków. Na początku roku czytałem chyba w "Filmie" (skorzystałem w Empiku:P) że sequel ma być lepszy od Ocean's Eleven i tak się właśnie nastawiałem.
Ja się nie czuję zobowiązany do przepraszania krytyków :P mi się podobało i jakieś tam opinie tego nie zmienią. Mam swoje zdanie. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 1
Pr0t0n

mam pytanie co wam sie w tym filmie podobalo?????? akcia???? naciagana nic specjalnego!! aktorzy?? duuuuzo gwiazd ale i tak nie nadrobili cienkiego scenariusza!!! a koncowa akcja z wyjasnieniem????? Przesadna i naciagana jak malo co!!!!!! czekalem na ten film i zawiodlem sie bardzo!!!
Jak lubicie takie filmy to polecam Porachunki
poZD....

ocenił(a) film na 8
wilqqu

Co mi się podobało, napisałem wyżej. 'Porachunki' też były dobre, ale prędzej bym tutaj polecał 'Żądło', 'Włoską robotę' czy 'Skok' - typowe kino 'oszustów' :).

ocenił(a) film na 1
Pr0t0n

tak.... apropo to z tych 3 widzialem tylko włoska.... jest niezla aczkolwiek w tym samym kimacie co oceans czyli ciutke przesadna:) ja dodam jeszcze jeden film ktory jest warty wspomnienia i o niebo lepszy od tych filmow:)
The Score:)
poDZ...

ocenił(a) film na 8
wilqqu

No masz, zapomniałem - racja :). Są jeszcze filmy z lat 70tych, jak oryginały 'Włoskiej...', 'Ocean's...', 'Entrapment' i prawdę mówiąc moja wiedza tu się kończy. Jeśli ktoś ma ciekawe propozycje, to niech się podzieli z resztą ;).