A na dodatek nawet zabawny!!Jestem pozytywnie zaskoczona!Obawialam się,ze będzie słaby tak jak pierwsza część,ale na szczęście jest o niebo lepsze,a nawet bardzo dobry!!Miło spedzone 2 h,na dodatek w doborowym towarzystwie,i jest też na kim zawiesić oko:)!Ciekawy pomysł z Bruce'm Willis'em!
Brawo! A jakieś argumenty? Czy może na to masz za mało w głowie?
P.S. Polecam film - nic nadzwyczaj wspaniałego, ale momentami b. śmieszny i to w inteligentny sposób, wartka akcja, niespodziewane zakończenie. Czasem trochę przegadany, ogólnie za długi.
Żeby jednak się podobał, trzeba go zrozumieć, a jak widzę to zadanie, choć nie takie znów trudne, niektórych tu przerasta...
to jest dno a jeśli uważasz że jest dobry to znaczy że masz małe wymagania co do poziomu filmów.... chyba w życiu nie obejrzałeś niczego bardziej skomplikowanego niż Harry Potter albo Universal Soldier... opinie większości internautów na temat tego filmu są w ogromnej większości takie same-dno albo klapa i ja się z tym zgadzam. a zakończenie moim zdaniem do bólu naiwne; autor odpowiedzi wcale nie napisal, ze nie zrozumiał zakończenia, coś ci się pomyliło albo nie umiesz czytać co piszą inni.
Ależ konstruktywna krytyka... Ten film był z założenia rozrywkowy, a ja powiem tylko: daj nam Panie tylko takie kino rozrywkowe. Reżyser zna swój fach, widać, że to nie pierwszy lepszy rzemieślnik. Mi film się bardzo podobał, a wcale nie biorę wszystkiego jak leci. Podać prostą fabułę w ciekawy sposób też trzeba umieć.
Nie cierpie, kiedy ktos atakuje innych za ich sądy. De gustibus etc.
Posluchaj, nie zamierzam dyskutowac z Twoimi "argumentami" bo praktycznie nie istnieja. Chce tylko zauwazyc, ze to Twoja mocna strona raczej nie jest rozumienie tekstu pisanego - w ktorym miejscu szanowny rozmowco stwierdzilem, ze "autor odpowiedzi" nie zrozumial zakonczenia? No wlasnie.