Film nawet niezly ale duzo jest niewyjasnionych sytuacji. Naj dla mnie jest gdy nagle wszyscy wychodza z pudla jak gdyby nigdy nic. Kim jest tajemnicza babka ktora jedzie z Matem Damonem? Fabula jest strasznie skomplikowana, dygresja goni dygresje. Watki poplatane. ocena ogolna 6/10
babka co ich uwolniła i jechała z Matem Damonem była jego matką. Interpol myślał że wydał ich policji a oni sobie na lotnisko pojechali.
Przyznam że film zrozumiałam dopiero za trzecim razem oglądania gdyż w nim trzeba śledzić miejsca w których są i uważać na słowa, bo nie wiesz do końca, które słowo się okaże ważne. Jeszcze jakieś pytania? Wal śmiało? odpowiem.
Hej wam. Ja mam taką drobniusią uwagę co do tego filmu...o co tam wogule biega ?Film który ogłądałam już z dziesięc razy dalej jest dla mnie nie zrozumiały...Przyznaje że współpraca aktorów jest duża i widac jak się starają, ale nie które momenty filmu są nie do końca wyjaśnione albo po prostu głupie...
hmmm a czego konkretnie nie rozumiesz?
dla mnie tylko problemem było czy matka Matta Damona była z policji czy nie ale w sumie mówiąc że jest z niego dumna daje do zrozumienia ze jest z branży.
no racja cała rodzinka Damona to jedna wileka szajka złodziei ( o ojcu mowa w Oceans11.
doug4 gratuluje świeżości umysłu, dobrze rozumiesz filmy ocean 11 i ocean 12, szczerze mówiąc nie zrozumiałem film kto co i jak komu powiedziała itp. ale odpowiedziałeś mi na to w drugim poście. Film ma spore powiązanie z ocean 11 i uświadamiasz to.
Film naprawde komediowy, uśmiałem sięz paczki najlepszych złodzieji na świecie, do tego muzyka świetna, aktorstwo na najwyższym poziomie nie moge się do niczego przyczepić.
ocena mocna 9+/10
o jajo, o zakład kto jest najlepszym złodziejem i o forse za którą Benedict (Garcia) ściga Danny'iego i reszte. Tzn. super złodziej ukradł jajo Faberze( nie wiem jak się to pisze)i on powiedział przy Nocnym Lisie(Casel), także złodzieju tyle że z Europy, że Danny i jego paczka to są najlepsi złodzieje. Nocny Lis się poczuł urażony i wyzwał na pojedynek Danny'iego i jego paczke. Zakład to był taki: Nocny Lis spłaci dług u Benedicta jakoni zgarną jajo, a jak on zgarnie to oni przyznają mu racje że jest najlepszy. Itd. Może jakieś konkretne pyt.??
Heh gratuluje poziomu inteligencji... Widze, ze niezbyt madre spoleczenstwo nam rosnie, bo film zbyt skomplikowany nie byl. Chyba ze ogladaliscie na jakis lipnych napisach, zamiast isc do kina...
A ten super zlodziej, to powiedzial ze paczka Oceana jest najlepsza, zeby zrobic podpuche i zeby razem z paczka Oceana sie wzbogacili :)
no bez przesady, film nie jest aż tak zagmatwany, by go nie zrozumieć. i nie jest aż tak bardzo powiązany z pierwszą częścią, bo tamtą nawet niezbyt pamiętam, a i tak zrozumiałam, bez problemu drugą część.
Widzę,że się nie oglądało 1 części lub też zbyt wiele czasu minęło od jej oglądania, może pamięć za słaba, napisy beznadziejne miał(aś)eś albo - co najgorsze - nie masz dość (przepraszam jeśli to za mocne określenie) szarych komórek!
Przecież wszystko w tym filmie jest oczywiste i bynajmniej nie dopatrzyłem się w nim niczego, powtarzam: niczego, co uznać bym mógł za jakieś drugie dno, zagadkę bez wyjaśnienia czy coś takiego... :)
hahah
Film pod względem konstrukcji mieści się w założeniach poprzedniej części, a skoro ktoś nie potrafi go "ogarnąć", to sorry - lista przyczyn na początku mojej wypowiedzi :]
Film jest bardzo fajny! Obejrzałem dzień po tym, jak zobaczyłem cz. 1. Znów świetnie się bawiłem :)
hahaha
Doczepiłbym się jedynie do tego tańca między laserami w wykonaniu Vincenta Cassel'a ;P ale ponieważ lubię go za jego filmy, to mu odpuściłem :)
pozdrawiam osoby dobrze się bawiące i nie błądzące w fabule "Ocean's-ów"
:)