PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=105744}

Ocean's Twelve: Dogrywka

Ocean's Twelve
2004
7,1 145 tys. ocen
7,1 10 1 144516
6,0 44 krytyków
Ocean's Twelve: Dogrywka
powrót do forum filmu Ocean's Twelve: Dogrywka

film jest fajny. ale idze odczuć takie cos jakby ktos piszac scenariusz myslal " jak to dalej popchnać... hmmm.... cofniemy film i tam cos dodamy". w pewnym momencie czlowiek mysli ze pewnie jakos wczesniej to ukradli...ale tylko jak - przecierz kradli pozniej jeszcze raz.... widac film byl o ludziac hco mieli przeblyski z przeszlosci :P ale mowie jeszcze raz film jest spoko choc czasem zamotany

Gierek

a tak btw to kiedy polacy przestana dodawać te głupie podtytuły? na kij to komu..... ciekaw jestem co za "inteligencik " takie cos wymysla

ocenił(a) film na 10
Gierek

"Dobre bo polskie", ludzie nie lubia chodizc na zagraniczne tytuly, wiec jak tytul ma nazwe wlasna to oni jeszcze cos polskiego musza dodac :P np. Dark Wather - to kurna musieli dopisac Fatum :]

Gierek

No właśnie, film jest tak pokręcony i bez sensu, a do tego nudny jak flaki z olejem, bleeeee... Szczerze mówiąc chyba jeszcze na żadnym filmie sie tak nie wynudziłam. Dziwię się Matt'owi że przyjął rolę w tym czymś.

marta_jazz

No wlasnie, nie za bardzo qumam po co oni te cale cyrki wyprawiali?! Po jaka cholere tyle sie natrudzili i dali wszyscy zaaresztowac?! Mogli udawac, ze przygotowuja sie do skoku, a po tygodniu przyjsc do Foxa i powiedziec, ze ukradl fake'a, albo ze po prostu go uprzedzili. W swietle jego zobowiazania i tak by musial ich splacic.
Fabula wg. mnie jest calkowicie bez sensu - po prostu widowisko, ktore pod koniec okazuje sie calkowicie niepotrzebne.
A najlepsze byly lasery. W sumie po co zadawac sobie tyle trudu, zeby zrobic mechanizm poruszajacy wiazka, skoro mozna zrobic kilka kurtyn, ktore na prawde sa nie do przejscia? A przy okazji - rezyser nie zadal sobie nawet trudu zeby nam wyjasnic w jaki sposob Fox widzial wiazki lasera. I jeszcze kolor...
A zreszta. Szkoda pisac.

Film komercyjny - typowa glupia rozrywka. Mozna ogladnac, zeby sie rozluznic. Boli mnie tylko jedno - kazdy zlodziej na koncu filmu powienien wyladowac w pierdlu. A nie pic szampana.