film prawie ze genialny, texty pwalajace, nie spodziewalem sie ambitnego filmu wiec moze obizylem poprzeczke? ale naprawde warty obejrzenia!!!!!
Nie jedyny :) Rzeczywiście niezłe dialogi, ciekawy motyw z Julią i Brucem :P Też szedłem z nastawieniem raczej na "nie", ale jak na taki lekki film jest całkiem znośny. I nie przejmuj się tym neandertalem, który nawet bał się podpisać...
a ty widze od dystrybutora hahaha.. takich jak ty kochają kinowi brokerzy, jesteś typem ,kinowego debila':)pozdrawiam!
A Ty widze wciaz boisz sie podpisac - wstydzisz sie wlasnych pogladow zakompleksiony biedaku? :))) Pozdrowki i wszystkiego dobrego zycze - przyda sie, bo widze, ze musisz prowadzic bardzo frustrujace zycie. No i zycze bys w koncu uwolnil sie od tego globalnego spisku dystrybutorow :P
To był dla mnie ogromny zawód ! Po pierwszej części spodziewałam się czegoś zdecydowanie lepszego. Jedynym ciekawym motywem produkcji była scena z Julią, która udawała Julię Roberts. Gdyby to się nie pojawiło, szybciej bym usnęła. Żadnego przewodniego wontku, pomieszanie historii miłosnych, rodzinnych i porachunków złodziejskich gangów. Jestem zdecydowanie na nie. Zmarnowałam trylko pieniądze na bilet do kina. :)
zowu 100% racji!! brawo!! film na nie naszczescie nieogladalem w kinie(uuuf)) bo bylbym zly!!! 1 naprawde ok ale 2 to porazka!!!! nic siesznego ani zaskakujacego!! nuda!!! a koncowka to juz wogule zenada!!!
Fil;m nie jest nawet przecietny jest poprostu do DUPY(sory za slowa:))
Pozd.....