PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=525606}

Ocean przygód 3D

OceanWorld 3D
2009
6,5 666  ocen
6,5 10 1 666
5,7 3 krytyków
Ocean przygód 3D
powrót do forum filmu Ocean przygód 3D

Tylko dla miłośników przyrody (podwodnej). Potworna nuda.

ocenił(a) film na 7
oscar_4

Bez obrazy, ale jak ktoś nie lubi przyrody to chyba oczywiste, że to film nie dla niego... film przepiękny. Szkoda, że zrobiony pod dzieci. Gdyby narrator był dorosły tak jak żółw, który zostaje matką byłoby całkowicie cudownie. Ale i tak świetny. Wzruszyłam się oglądając ten przepiękny świat.

oscar_4

Masz rację. Całkowita NUDA! Ble...

ocenił(a) film na 2
oscar_4

Zgadzam, się.
To powinno się nazywać "Cośtam w 3D" - bo to produkcja bez treści nastawiona na 3D i tyle.

DNO.

użytkownik usunięty
_MAX_

Wzięliście pod uwagę, że może po prostu przyroda jest nudna?? Co miał zrobić reżyser, kazać rybom tańczyć, czy dać im pistolety i kazać do siebie strzelać??

Może ja nie jestem obiektywny, bo od lat interesuję się zarówno akwarystyką, jak i szeroko pojętą marynistyką, film był dokładnie taki jak go sobie wyobrażałem- spokojny, relaksujący i w naprawdę przepiękny sposób pokazujący podwodny świat.

ocenił(a) film na 7
oscar_4

Widziałem ten film nie w 3d a w normalnym d czyli w domu i w 2d:P Co do komentarza pani Joanny, rzeczywiście ma specyficzny, wręcz bajkowo-dubbingowy głos. Lecz sam w sobie, ten film jest wspaniały. Ujęcia są cudowne. Nigdy nie zobaczymy tych stworzeń na żywo, co więcej są zagrożone, może i oko kamery w przyszłości ich nie dojrzy. Ten film to z jednej strony wędrówka żółwia ale pokazuje, świat niedostępny, niczym z filmów fantastycznych. Bardzo żałuję ze nie widziałem w 3D tego. Moim zdaniem świetna produkcja. ps chyba nie jest tak łatwo znaleźć te zwierzęta i jeszcze je nagrać? wiec jeśli mówimy, że ten film to DNO to tylko dlatego że ukazuje fantastyczne dno oceanu:) Pozdrawiam:)

maggajwer

Ja tam oglądałam oryginał gdzie narratorem był Johnny Depp, wolę go od polskiego dubinu ;) Film bardzo ładny, można przy nim odpocząć, widziałam go w wersji 3D i ma naprawdę świetne efekty.

AnitaBlake

Eh, to nie ten film, chodziło mi o Dep Sea ;) Tyle teraz tych przyrodniczych wychodzi.

AnitaBlake

Polecam to - http://www.filmweb.pl/film/Oceany-2009-490577

A tu masz wycięty fragment z niezłym podkładem muzycznym :)
http://www.youtube.com/watch?v=HaEaKeFnce8

maggajwer

Utrzymanie takiego ekosystemu w domowym Akwarium, do łatwych i tanich nie należy bo trzeba się liczyć że na 1 Litr wody musi być co najmniej 1,5 Watta światła do tego suplementy i inne testy na NO3,KH,CA,MG,PO4, no chyba że się zrezygnuje z Koralowców SPS czyli Twardych to przy miękkich i Rybach jest mniej pracy, Jadnak warto takie Akwarium mieć bo doceni się chociaż co można w niedługim czasie stracić ja swoje zwierzaki nabyłem głównie od innych Posolonych ,

ocenił(a) film na 9
oscar_4

Wiesz, zawsze możesz zapodać sobie Rambo...

oscar_4

I gdzie wystawiłeś tą ocenę jeśli można spytać?

oscar_4

Jeden lubi samochody drugi lubi nurkowanie na Rafie Koralowej :) każdemu się nie dogodzi :)