Już dawno się tak nie ubawiłem od czasów Lejdis chyba ;-) Wszystkim polecam,zabawna polska komedia...
Ja też uważam, że jest całkiem niezły. Bardzo podobny do pierwszego, ale trochę unowocześniony. Zawód Karola bardziej na czasie, koledzy też bardziej wyluzowani, dziewczyny naprawdę piękne. Lubię Adamczyka i w tej roli tez mi się podoba. Na tle ostatnich polskich komedii jest to niewątpliwie pozytywny wyjątek. I na pewno będzie żelaznym punktem babskich imprez- te striptizy już przy napisach! Super!
No może arcydzieło to,to nie jest ale dałem 10 żeby podwyższyć średnią bo uważam że zasługuje na conajmniej 8 ;-)
uważasz że ten film jest lepszy niż incepcja(twoja ocena7/10)? nie trzeba tego komentowac... gust to masz kiepski więc po co zaśmiecasz forum swoim tematem?
fajny, w ogóle lubię polskie komedie, Lejdis dla mnie nic jeszcze nie przebiło, ale czas poświęcony na ten film nie jest stracony :)
Zaśmiecasz to chyba jednak ty forum swoimi głupimi tekstami,ba jak chyba wiesz na temat gustów sie nie dyskutuje no ale cóż taki bezmózgi yeti jak ty może o tym wiedzieć!!!!!!
Jak mogłeś dać 10? Tłumaczenie, że chciałeś podwyższyć średnią jest niedorzeczne. Oceny filmów mają być subiektywne. A jeżeli film jest dobry to sam się obroni. Oby jak najmniej było takich ludzi na tej stronie. A poza tym to ty chyba nigdy dobrych filmów nie widziałeś.
Dziś byłem na seansie. I zauważyłem jedną prawidłowość mojej dziewczynie i generalnie kobietom na sali film się podobał. Mnie ten obraz nie przekonał. Znów Adamczyk i reszta ferajny z M jak Miłość w drugo i trzecioplanowych rolach. Fabuła nie trzyma się kupy, i jakoś Adamczyk w roli Karola też nie za bardzo przekonywujący. Chociaż scena w samolocie, w której dziennikarz RMF pyta się głównego bohatera: "Czy jest jeszcze jakiś Karol, którego Pan nie zagrał?" - było świetna.
Pamiętasz cokolwiek z filmu "typowo babskiego"? Bo mówisz, że film podobał się kobietom, one w ogóle z reguły dedykowane są kobietom (mam na myśli polskie komedie romantyczne) podczas gdy jeszcze nei trafił się taki obraz, który zyskałby choć odrobinę mojego poparcia (szkoda mi na nie pieniędzy, ale z ciekawości oglądam gdy już są w telewizji) tak samo żadnej z moich koleżanek. Chociaż podobnie jest chyba z kinem rozrywkowym typu "Transformers", "Gwiezdne Wojny" etc. które teoretycznie są dla facetów a ja z koleżankami czy z mamą połykam je z ochotą. To ja jestem dziwna czy te inne dziewczyny z twojej sali kinowej?
ale dałem 10 żeby podwyższyć średnią : więcej nie trzeba tego komentować
proponowałbym się zastanowić nad tym co się pisze
A przede wszystkim polecam oryginał który przebija tą "żenua de" która została na siłę zrobiona
kilka ciekawych gagów i ładna bielizna to nie wszystko czym można dorównać pierwowzorowi
Prawdopodobnie gdy zostali zatrudnieni mniej znani aktorzy mogło by to wyjść na dobre temu filmowi
a co do ciebie to lepiej sam sie zastanów co piszesz,wiem że dla takich jak ty to ciężko zrozumiałe ale to nie jest forum dla opóznionych w rozwoju dlatego radze poszukac sobie innego forum...powodzenia;-)
dawno nie widziałem tutaj na forum takiego lamera jak ty , który jedyne co potrafi robić to obrażać innych użytkowników
oto twój komentarz 8 od góry w którym pierwszy pokazałeś poziom swojej nędznej inteligencji i to jest sama prawda ponieważ sam nawet nie wiesz co piszesz i kiedy :
" Zaśmiecasz to chyba jednak ty forum swoimi głupimi tekstami,ba jak chyba wiesz na temat gustów sie nie dyskutuje no ale cóż taki bezmózgi yeti jak ty może o tym wiedzieć!!!!!! "
naprawdę żal mi cię kolego
skoro napisał ktoś bezmózga nierozumna istoto że zaśmiecam forum swoim tematem to widocznie masz coś z głową nie w porządku skoro uwążasz że to ja zacząłem- bo dla mnie to jest obraza i ewidentna oznaka tego że to jednak nie ja byłem wpierw niemiły i nieuprzejmy...
no ale wiem że takim jak ty ciężko to pojąć dlatego szczerze ci współczuje ułomności...biedaku
pisząc o kimś debil tylko udowadniasz że sam nim jesteś.... masz rację o gustach się nie rozmawia jak obejrzę film i mi się nie spodoba to go ocenię na 1/10 żeby zaniżyć średnią
szczerze...? to mało mnie interesuje na ile ty ocenisz ten film bo twoja ocena jest dla mnie bezwartościowa a poza tym jak można sie wypowiadać o filmie nie obejrzawszy go????? twój debilizm sięga zenitu-moje gratulacje ;-) to chyba tyle co mam ci do powiedzenia w tym temacie.
"pewnie wygladasz jak pokemon,buhahaha"
Twoje riposty duzo swiadcza o twoim humorze. Kiedy więc porownuje ocene za ten film i twoje "pociski" to nie dziwi mnie ze w twoich oczach ten film to arcydzielo.....
ale tu wrze! xD , nie zgadzam sie z kolega Markom65 ze ten film zasluguje na 10 chociarz jeszcze tego filmu nie ogladnalem, wiec moze) zdanie zmienie, ale raczej napewno nie. bo jezeli to ma byc tak fajne jak Lejdis ... to mu dam tyle co dalem Lejdis...
ale faktycznie , bo chociarz nie rozumiem ludzi ktorym sie takie kino az tak podoba, to jednak szanuje ich zdanie.
taki juz jest ten nasz narod i nie tylko... bo widze ze w Polsce chca na sile nakrecic takie durnoty jakie kreca w Ameryce, oczywiscie chodzi mi tylko o pewien rodzaj filmow na czele z filmem "dziewczyna moich koszmarow"
popieram użytkownika powyżej :) według mnie film zasługuje na 7, był dobry i tylko dobry :)
a ty kolego najpierw przeczytaj dokładnie to co napisałem dopiero pózniej zacznij sie wypowiadac,bo to co piszesz jest kompletnie bez sensu,kolejny przykład bezmyślności na tym forum no bo jak można powiedziec czy cos zasługuje na 10 czy nie,nie oglądając tego.Ludzie weście sie ogarnijcie bo normalnie aż mnie krew zalewa od czytania tych farmazonów...przez pseudo-inteligentów
mistrzu. ojej ojej ale mi pocisnales.... dales mi niezle w twarz....
a na powaznie to: czytanie ze zrozumieniem , 1 klasa podstawowki :D . Urazilem Cie czyms? napisalem co mysle o tym filmie po Twoim pierwszym komentarzu. masz okulary, zaluz je, i obroc sie dwa razy wookol wlasnej osi. moze sie odkrecisz bo strasznie zakrecony jestes.
papa
nie nie, nie tłumacz, cale szczęście ze się w tej jednej kwestii zgadzamy,
nie zajarzył bym Twojego myślenia...
żeby to jakos milo zakończyć mowie pa, zyj sobie jak chcesz, oglądaj co chcesz, wystawiaj noty jakie chcesz, a jak sie do Mnie będziesz kiedyś zwracał, proszę troche grzeczniej, no chyba, ze Cie na to nie stać (chociarz myślę ze Cie stac).
a ja proponuje żebys sie nie wtrąca w sprawy które ciebie nie dotyczna jak sie nudzisz to idz na plac zabaw pobawić sie z dziećmi 5 letnimi tam jest twoje miejcse i tam może lepiej cie zrozumieją...
Fajnie że film ci się podobał masz do tego pełne prawo ale to nie zmienia faktu że zostałeś nominowany do nagrody idiota roku za ubliżanie innym i głupoty jakie tu wypisujesz
NA PEWNO TAKI BEZMÓZGI IDIOTA JAK TY NIE BĘDZIE MNIE KRYTYKOWAŁ-SPÓJRZ NAJPIERW NA SIEBIE!!!
DZIECKO Z PRZEDSZKOLA WYKAZUJE SIĘ WIĘKSZYM POZIOMEM INTELIGENCJI NIŻ TY
I ABY NIE ZNIŻAĆ SIĘ DO TWOJEGO POZIOMU PŁYTKIEJ ROZMOWY ZAKOŃCZĘ JAKĄKOLWIEK ROZMOWĘ Z TOBĄ
BO JAK TO MÓWIĄ NIE RUSZAJ GÓWNA BO ŚMIERDZI ...
ŻYCZĘ POWODZENIA W BRODZENIU W SWOICH ODCHODACH ....
POZDRAWIAM NORMALNYCH UŻYTKOWNIKÓW TEGO PORTALU