Już dawno się tak nie ubawiłem od czasów Lejdis chyba ;-) Wszystkim polecam,zabawna polska komedia...
Jak się komuś nie podoba to po jakiego ch... znaczy się uja zagląda i wypowiada swe nędzne zdania? Film jest świetny, prawdziwa perełka wśród masowo wypluwanych słabo śmiesznych i leżących fabularnie komedii polskich ostatnich lat.
Perełkę to ty masz w mózgu, uciska rejony odpowiedzialne za percepcję i logiczne rozumowanie. Poniał, jeden z drugim ???
Bardzo się zdziwiłam ,że tyle pozytywnych opini widzę na temat tego niby "arcydzieła"
Jak dla mnie film ma fabułe strasznie nudną < a nawet odnosze wrażenie,że jej w ogóle brakuje>
Codziennie wskakuje z inną do łóżka , w co tym zabawnego? To tylko świadczy ,że gra postać puszczalska.
I myśli wyłacznie o jednym i tak w kółko.Teksty mnie nie bawią tylko chce mi się płakać widząc takie żenujące polskie filmy.Obejrzałam film przyznaje i po 20 minutach oglądania chciało mi się spać.Mam nadzieje ,że nie zostana zjechana przez strasznie groźniego użytkownika markom65.Który wręcz jest uczulony na negatywne opinie na temat filmu który mu się podoba.Mi zdecydowanie nie przypadł do gustu i tyle.