PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31314}

Oczy anioła

Angel Eyes
2001
6,4 18 tys. ocen
6,4 10 1 17610
5,0 3 krytyków
Oczy anioła
powrót do forum filmu Oczy anioła

Ilekroć go włączam to przewijam tylko na scenę, gdy Lopez będąc na odnowieniu slubów rodziców ( scena przy końcówce ) wzruszająco mówi o swoim dzieciństwie do kamery. Później podchodzi do ojca, ten mówi do niej przykre słowa " czuję się jakbym już nie miał córki" a ona mu odpowiada, że ma córkę i ,że przykro,że nie chce jej znać. Zawsze płaczę przy tej scenie, ilekroć ją oglądam - ryczę jak bóbr. Czy to w czasie pms, czy okresu, czy po - nie mogę powstrzymać łez. Być może dlatego,że przypomina mi moje relacje z ojcem.....

Polecam, szczególnie płaczkom takim jak ja

ocenił(a) film na 10
DrzwiamiWTwarz

Widziałam film kilka razy jest świetny. JLO super zagrała tę role ;)

DrzwiamiWTwarz

W filmie zdenerwowało mnie to, że córka chciała pomóc matce pranej przez ojca - wezwała pomoc - później wszyscy z rodziny się od niej odwrócili bo brudy należy prać we własnym domu...szok. W d... miałabym taką "rodzinę". Scena z odnowieniem przysięgi jest dla mnie najgorsza w tym filmie! Jim rewelacyjny i taki przystojny... :)

marta_k24

...naciągany film...nie najgorszy ale teki "naiwny",w dodatku ta końcówka ;-/ i Lopez w roli twardzielki,nie przemawia do mnie...i ten facet łażący za nią niczym cień...."anioł stróż"....

ocenił(a) film na 9
Tamilina

Ten film mnie zaskoczył, oglądając go myślałam, że to kolejny banalny film z J.Lo a tu proszę. Naprawdę bardzo dobry film! Relacje rodzinne, które są w nim poruszane są takie życiowe, ale w filmach są ukazywane bardzo rzadko. Na pewno do niego nie raz wrócę. Polecam serdecznie.

użytkownik usunięty
marta_k24

Też bym nie porzucił taką "rodzinkę". Dzięki za przypomnienie bo dawno temu oglądałem ten film i zapomniałem o co chodziło.

ocenił(a) film na 7
DrzwiamiWTwarz

Ja też ryczę na tej scenie... Strasznie wzruszająca!