PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35780}

Od kołyski aż po grób

Cradle 2 the Grave
2003
6,9 32 tys. ocen
6,9 10 1 32051
6,2 15 krytyków
Od kołyski aż po grób
powrót do forum filmu Od kołyski aż po grób

Powiedzmy

użytkownik usunięty

No dla mnie ok - bylo kilka bledow (drobniutkich) - jak np to ze koles wychodzi caly z rozpier... helikoptera, albo to ze odrazu paliwo rozlewa sie i tworzy ognisty krag, w strugach wody (wiadomo - chodzi o to by bylo efektoweniej, ale dla mnie to mogli by walczyc nawet w jakim obsranym wc). W sumie typowy film akcji - duzo sie dzieje i o to przedewszystkim chodzi - a ze jest dobrze wszystko zgrane to nie moge sie zbytnio rzucac.
Co do filmow z Jetem Li to dla mnie NR 1 jest POCALUNEK SMOKA (scena z przypakowanym murzynem w tym chinskim sklepie - muza, miesnie - cud miod), a Romeo Musi Umrzec nie za bardzo mi sie podobal - ocena (8, z malutenkim minusikiem :D)

ocenił(a) film na 7

Calkowicie sie z toba zgadzam ta scena z Pocalunku Smoka jest poprostu BOSKA!!!

yokacper

A mi w pocałunku smoka najbardziej sie podobala scena z biiźniakami !!!

a to, że skakał po ścianach jak szalony Ci nie przeszkadzało? ale to taki tyci-tyci problemik.

Dobrze mowi wodki mu dac!:)) no zgodze sie z reszta "od kolyski az po grob" nie jest jakis tam swietny czy rewelacyjny ale przyzwoity i przyjemnie sie ten film oglada. A jesli chodzi o pocałunek... to fajna scena była w dojo-(chyba tak to sie pisze:) jak walczył z tymi policjantami....fajnie wszystkich rozpie*****