Jak dla mnie film był kiepski. W ogóle fabuła beznadziejna, sam pomysł na film też. Choć takich filmów jak ten jest od groma, to niestety, ale ten jest chyba najgorszym z nich wszystkich. Żal mi jest jedynie Tisdale, bo obejrzałam ten film dla niej i przykro mi, że zagrała w takiej marnej produkcji. Stać ją na coś lepszego.
Jako że oczekiwałam wiele, a się rozczarowałam, daję 4/10. To i tak dużo jak na to coś:/
Musze przyznac że zmarnowałam mnóstwo czasu na ściągnięcie i obejrzenie go... tak ,zmarnowałam, bo liczyłam na coś innego. Rozczarowałam się strasznie, bo Tisdale zasługuje na występ w naprawde dobrych filmach, a ten był naprawde kiepski.... o wiele lepsza była zapowiedź filmu... ostatnio zawodze sie na tych najnowszych produkcjach..
Picture this nie spełniło moich oczekiwań tak samo jak Camp Rock - zapowiedź dobra, gorzej z filmem...
P.T. - właściwie o co chodzi w tym filmie? Przedstawione jest kilka dni i chodzi tylko o te party... niektóre elementy były wogóle niepotrzebne, powinni skupić się bardziej na tym balu, pocałunku... NIE, NIe i NIE. Nie podobało mi się. wolę juz włączyć Disney Channel...
pozdrawiam