szukalam juz filmow o nastolatkach itd i powoli lista sie wyczerpuje. moze znacie jakies, ? od dramatow po komedie romantyczne. nie chodzi mi tu o filmy ktore sa podawane na kazdym forum czyli wredne dziewczyny, szansa na sukces, zakochana zlosnica, dziewczyny z druzyny, cala ona itd.. tzn chodzi mi o cos w tym klimacie ale moze spotkaliscie sie z jakimis mniej popularnymi ? ostatnio ogladalam " spadaj " i bardzo mi sie podobal. albo inny lekki film " magiczna kula " taki swiateczny przyjemny, z fajna obsada :P ( przez fajna nie mam na mysli wybitna tylko ot taka - Christina Millian czy w innych filmach jak " Spadaj " glowna bochaterka ladna z charakterem :P ) prosze podajcie jakies tytuly,m.in.
gimnastyka,
lyzwiarstwo,
inne sporty,
akcja rozgrywajaca sie w szkole,
taniec,
spiew,
trudna mlodziez,
problemy nastolatkow,
i wszelkie inne zwiazane z jakimis pasjami, obozami, konkursami, moze byc tez cos w rodzaju mlodzi gniewni itd itp moze znajdzie sie cos z kazdego rodzaju?
nie wazne czy bedzie to film ambitny czy lekki na sobotni wieczor.
i jeszcze jedno w filmie np " greta " mamy przyklad zbuntowanej dziewczyny ktora sie zakochuje i te sprawy, znalazloby sie cos w tym stylu ? zbuntowany nastolatek zakochuje sie w jakiejs dziewczynie albo odwrotnie. :) albo w Step Up 2 bogaty chlopak zakochuje sie w dziewczynie z nizszych swer, albo wiecie najfajniejszy chlopak w otoczeniu zakochuje sie w szarej myszce i odwrotnie itd
mam nadzieje ze nie namieszalam tak bardzo :)
jesli znacie tez jakis inny film innego gatunku ktory jest szczegolnie godny polecenia to prosze o tytul :) z gory dziekuje :)
polecam Ci świetny film ''SZKOŁA UCZUĆ'' z Mandy Moore i Shane'm West'em. Jest on o miłości szarej myszki do jednego z najfajniejszych chłopaków w szkole. Ciekawy, wzruszający i zaskakujący. ;]
:)
hmmm .. nie wiem czy oglądałaś, ale proponuję Wild Child (Zbuntowana księżniczka) .
Narzeczony mimo woli,Szkoła życia,Zostańmy przyjaciółmi,Wygraj randkę,Podryw na głupka,Pewnego razu w Rzymie,Przyjęty,Rozbitkowie,Ona to on,Historia kopciuszka,Czego pragnie dziewczyna,John Tucker musi odejść :)
Są jeszcze takie: Kopciuszek: roztańczona historia, program ochrony księżniczek, randka z gwiazdą, agent cody banks, od sklepowej do królowej, słodkie zmartwienia, idealny facet, stowarzyszenie wędrujących dżinsów, Akwamaryna, księżniczka na lodzie, i bądź tu mądra i wiele innych z siostrami Olsen oraz teraźniejszymi gwiazdkami Disneya typu Seleny Gomez i Demi Lovato. Może wymienione filmy nie zawsze są godne polecenia, ale są o nastolatkach. :)
Merry zapodali Ci tytulami Disneya dla 10 latek...chyba nie o to chodzilo, co???ja proponuje Grease,Score: A Hockey Musical, To właśnie miłość, Xanadu, Dziennik Bridget Jones, Dziewczyna z sąsiedztwa, Brzydka prawda, 50 pierwszych randek, Wpadka, Latwa dziewczyna, 27 sukienek, Wyznania zakupoholiczki, Listy do Julii, Zupelnie jak milosc, Rzymskie wakacje, Zatancz ze mna, 'Stary, kocham Cie', Ksiaze i ja, 100 dziewczyn i ja itd:)
Ja znalazłam taki blog: http://kiss-for-you.bloog.pl/id,2980484,title,-FilMy-Dla-NasToLaTek-KoMeDiE-rOmA nTyCzNE-Filmy-dla-mlodziezy-mlodziezowe-,index.html?ticaid=6c42a
Wszystkie typowe filmy dla nastolatek :)
Ja proponuje filmy: ale czad!, dziewczyny z St.trinian, trzynastka,wskakuj, dziedziczki, czego pragnie dziewczyna rozbitkowie, ona to on, zabójcze ciało, w rytmie hip hopu, tamara, króliczek, piżama party, szkoła czarownic, juno, zakochana złośnica, pamiętnik księżniczki, historia kopciuszka, ksieżniczka na lodzie, bandslam, gorąca laska, najlepszy strzał, cale szczście, co się zdarzyło w las vegas,randki w ciemno, dziewczyny z drużyny,męsko-damska rzecz.
BOska przygoda Sharpay Evans
Kopciuszek roztańczona przygoda
Pamiętnik księżniczki 1 i 2
Last Song
Czego pragnie dziewczyna
Zakochana złośnica
Całe szczęście
Zakręcony piątek
Step up 1 , 2 i 3
Street Dance
Wild Child
Wredne dziewczyny