Odrobina miłości, odrobina magii

Thoda Pyaar Thoda Magic
2008
7,4 1,5 tys. ocen
7,4 10 1 1532
Odrobina miłości, odrobina magii
powrót do forum filmu Odrobina miłości, odrobina magii

Świetny

ocenił(a) film na 10

Pokusiłam się i obejrzałam film bez napisów

I szczerze mogę powiedzieć, że film jest zdumiewający,wzruszający, śmieszny,zaskakujący,wesoły i poruszający....
Świetne efekty specjalne, do tego piosenki które nabierają dopiero znaczenia w filmie. Rani, Saif i Amisha swietnie sie wykazali gra aktorską...
Nie spodziewałam się nawet że film pomimo takiej rodzinnej otoczki będzie az tak dobry...
Jak na standardy to krótki bo tylko trwa dwie godzinki ale naprawdę ogląda się go z przyjemnością bo ładuję pozytywną energią ;D

Monibuni

;].
Ja również obejrzałam film, i całkowicie zgadzam się z twoją opinią. :)
Właśnie zamieściłam napisy w internecie: http://napisy.info/SzukajNapisow.php?to=Thoda+Pyaar+Thoda+Magic&tp=Thoda+Pyaar+T hoda+Magic
Także spojnie możesz teraz go obejrzeć z większym zrozumieniem. :]

ocenił(a) film na 10
Amishia

Wielkie dzięki za napisy i twoja prace jaką musiałaś włożyć w tłumaczenie jesteś kochana ;* pozdrawiam serdecznie ;)

Monibuni

Nie, nie, aż taka mądra nie jestem. :].
W tłumaczeniu otrzymałam pomoc, a potem pozbierałam to do kupy. :)
Pozdrawiam. :*

ocenił(a) film na 10
Monibuni

Film familijny, ale mimo tego, iż jestem dorosła, oglądałam go od początku do końca z zapartym tchem. I łza kilka razy się potoczyła po moim policzku ze śmiechu lub wzruszenia. Polecam serdecznie!

ocenił(a) film na 10
Geet

uśmiałam się niesamowicie! Genialna Rani i Saif :D

ocenił(a) film na 10
lilly405

Szczerze mówiąc ja płaczę przy każdym prawie filmie ale przy tym jakoś wyjątkowo! Macie racje: pomimo tej familijnej otoczki film jest niesamowity :D