PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36922}

Odwet

A Man Apart
2003
7,0 20 tys. ocen
7,0 10 1 19819
5,0 4 krytyków
Odwet
powrót do forum filmu Odwet

Vin Diesel łączy w sobie świetnego atletę i bardzo dobrego aktora. ten film pokazuje obie te zalety (:D). film może nie jest jakimś nowym odkryciem ale Vin naprawdę pokazał klasę - wg mnie świetnie oddał emocje, powalił mnie na kolana moment w którym był oszołomiony po tym jak zatłukł na śmierć tego przemytnika i siedział oparty plecami o samochód - zwróćcie uwagę na jego oczy: prawo lewo prawo lewo prawo lewo... Jak obejrzycie to na pewno będziecie wiedzieli o co mi chodzi:)Barrrdzo polecam film zarówno fanom jak i nie przepadającym za Dieslem. Klasa - nic dodać nic ująć!

sikora_3

Obejrzałem go wczoraj i jakoś nie widziałem sceny w której Vin pokazałby jakiś wielkie zdolności aktorskie.Nie wiem tez dlaczego sie tym filmem tak zachwycasz.Po przeciętna sensacja.

ocenił(a) film na 7
tony0

dziwne bo ja tez widilem spore zdolnosci aktorskie, zdecydownaie 10x wieksze niz u zdobywczyni ocara w tym roku za role drugoplanowa kobiet ;/

ocenił(a) film na 8
sikora_3

To prawda, Vin jest bardzo dobry.Lubię jego grę. Sam film nie był jakąś rewelacją. Jednak Vin dał filmu pełen obraz.Opisywana przez Ciebie scenka, to było naprawdę coś... wyglądało jakby wyskoczył na chwilę poza scenariusz...Pozdrawiam.