PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624930}

Ogień zwalczaj ogniem

Fire with Fire
2012
5,5 7,7 tys. ocen
5,5 10 1 7712
3,8 5 krytyków
Ogień zwalczaj ogniem
powrót do forum filmu Ogień zwalczaj ogniem

wprost wymarzona obsada, wiadomo kiedy premiera???

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
Dangeris

wymarzona obsada jak na film, który pewnie wyjdzie jedynie na DVD. nie mówię, że uważam, iż za najlepszych aktorów, po prostu lubię ich oglądać, nie oceniaj mnie nie do końca rozumiejąc :)

użytkownik usunięty
krzychu1323

Chyba rzeczywiście nie wejdzie do kin, bo jedyna data, jaka znalazłam to 31 sierpnia, i to na wikipedii, a nie na imdb; co więcej na youtube jest tylko jeden trailer i ani słowa o kinach :(
A może przesunęli premierę na "nie-wiadomo-kiedy" :)

ocenił(a) film na 7

wiesz, zauważyłem, że na filmwebie jest masa takich "porzuconych dzieci" opatrzonych łatka 2012 i jakąś częścią obsady, po czym nic sie o tym filmie nie słyszy i teraz pytanie czy filmwebowi już po prostu nie chce sie zwracać uwagi na filmy tzw kat. B i olewają je totalnie, albo te projekty po prostu umierają śmiercia naturalną, czego FW także nie odnotowuje.

użytkownik usunięty
krzychu1323

Akurat w tym przypadku 31 sierpnia jest za parę dni i poczekamy, zobaczymy. Może filmweb się opamięta :) Jeśli projekt umarł, to powinno to być napisane, ale ten portal tworzą internauci i redakcja filmwebu już chyba nad tym nie panuje... Poza tym zawsze to podnosi statystyki filmów w bazie :)
Film z Brucem nie może być filmem kategorii B. Stanowczo protestuję!!!! :)

http://www.filmweb.pl/film/Fire+with+Fire-2012-624930/discussion/Trailer+i+plaka t+filmu+%2C%2CFire+with+fire%27%27.,2017224

użytkownik usunięty
karoman4

Dzięki :)

Proszę. ;-)

krzychu1323

Niestety, wiadomo już, że ten film nie trafi do kin, ukaże się jedynie na DVD i Blu-ray'u, 6 listopada tego roku. Pozostaje mieć gorącą nadzieję, że jeśli nie w wypożyczalniach, uda się FwF obejrzeć w Internecie.

adasiowaaa

już jest

tegesno

Oglądałeś może?

CottonCrush

top1 na torrentach a na filmwebie nic o nim nie słychać. może się wezmę i napiszę recenzję? :o

KapitanS

Na filmwebie jeszcze ocenić go nawet nie można. A weź teraz znajdź w tym burdelu datę premierę od kiedy będzie można go oceniać ;D

Rodion_

no to fajnie, że film, który jeszcze nie miał premiery wyszedł już na DVD o.O

ocenił(a) film na 5
KapitanS

Dopadłem go na zagranicznej stronce. Jak dla mnie niezły. Czekam tylko kiedy go odblokuja by móc go ocenic.

maxx69

A macie namiar na napisy do tego filmu?

KapitanS

BluRay

CottonCrush

może dziś..

tegesno

Daj znać czy Rosario Dawson znowu pokazała cycki bo nie wiem czy ściągać.

krzychu1323

Zapomniałeś wymienić jeszcze jedno nazwisko ,Vincent D'Onofrio .Niedawno oglądałam "Chained" z nim, w roli wyjątkowo nieprzyjemnego typa ,a tu ciach i znowu go zaangażowali, w nie mniej chlubną rolę .Co do Bruce'a Willisa,mam wrażenie że jest jakiś chory ,blady w tym filmie,jakby niedomagał.Dla mnie, zawsze był etatowym Hollywoodzkim twardzielem ,a tu takie skąpe rólki mu wciskają.Sądzę jednak ,że nie ma większego sensu rozwodzić się po raz pierdylnasty nad Brucem ,moja ocena to 6/10.