Wszyscy, którzy oglądali wczorajsze hity Pulsu mieli okazję ujrzeć zwiastuny tego niesamowicie ciepłego filmu. Ognista istota rozgrzeje ekrany odbiorników już dziś o 20. Zapraszamy do wspólnego seansu :) A dla wytrwałych na konkurencyjnej Tv4 "Potworny wilk" tuż po tym dziele!
Hmm w gazecie mam "Ogniste monstrum" tutaj przybysz. Myślę, że ten film jest tak tajemniczy jak jego tytuł. Zamierzam go obejrzeć, gdyż wczoraj kawałek filmu "Pająki" nie zaspokoił moich pragnień.
Zwiastun był niesamowity-ogień,ogień i jeszcze więcej ognia.Tego hitu nie można przegapić :))I oczywiście nie można przegapić dzieła które oferuje nam tv4-"Potworny Wilk" aka "Strażnik Indian Atakapa":))
scena jak w spowolnionym tempie biegli do tego palącego się pana przypomniała mi scenę śmierci Boromira :(
Raaany, porównajmy sobie realia funkcjonowania amerykańskich służb w takim filmie i w typowym hollywódzkim obrazie. Tu się cackają z jakimś gościem podejrzewanym o podpalenia, czyja to jurysdykcja, kto winien, kto ma się zająć a kto nie, sraty-pierdaty, a normalnie w porządnym filmie to kulka w łeb i służby specjalne usuwają zwłoki z pola widzenia.