Wszyscy, którzy oglądali wczorajsze hity Pulsu mieli okazję ujrzeć zwiastuny tego niesamowicie ciepłego filmu. Ognista istota rozgrzeje ekrany odbiorników już dziś o 20. Zapraszamy do wspólnego seansu :) A dla wytrwałych na konkurencyjnej Tv4 "Potworny wilk" tuż po tym dziele!
Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie ale czarnoskórzy żołnierze są w tych filmach zazwyczaj dość głupawi.
Wyobrażam sobie trud zagrania tej sceny walki z ogniem - bez przyspieszonego kursu breakdance się nie obyło
Ten film skończył się tak ... nagle... Nawet nie dali im się chwilę pocieszyć, żadnego zachodzącego słońca, zero satysfakcji... A ta druga kula? Po co? Szkoda dobrego filmu, chyba kręcenie zakończenia przypadło na okres po spieniężeniu zaliczki na napoje wyskokowe... No i ... UPS.
O, racja. Proponuje rzucić w nie Jowiszem. I tak jest nam po nic w Układzie Słonecznym, a jakie ładne pierdyknięcie będzie :D
Podsumowując, daję 3. Chciałem dać 4, ale za tą beznadziejną końcówkę nie mogę dać wyżej, mimo że potwór był bardzo fajny. No to zaraz czas na Wilka.
A to ty ze mną gadałaś :D a nie masz czego żałować , powiem ci tyle, żebyś wiedziała , że słońce ma swoje za uszami xd
bo slonce to takie dwulicowe w ogole... tu ladnie opala i grzeje, a potem nagle cyk i raczek skory ;D
Wybuchnęli potwora, naukowo-strażacka gadka, sekunda ujęcia na strażaka i agentkę, a potem druga lecąca kula na Ziemię. Koniec. Z grubsza.
Nareszcie znalazłam ten film! Jest też dziś na Pulsie, tyle że pod innym tytułem: "Ogniste monstrum". To chyba ten sam. Oceniony w programie TVP przez krytyków najniżej, jak tylko można ocenić. Czy słusznie?
Ogólnie film nie jest zły aż na 2/10 że ma jakieś niesamowite absurdy lub tragiczne sceny, ale potem zaczyna się moim zdaniem niepotrzebna wstawka religijna i zakończenie jest bardzo ucięte i pozostawiające niedosyt. Gdyby lepiej rozwiązano zakończenie, byłbym skłonny dać 4/10.