Ojciec chrzestny III

The Godfather: Part III
1990
7,9 186 tys. ocen
7,9 10 1 186255
6,9 44 krytyków
Ojciec chrzestny III
powrót do forum filmu Ojciec chrzestny III

Konkurencja

ocenił(a) film na 7

Haha TVN i Polsat widać rywalizują ze sobą o oglądalność jak widze. Więdząc że dziś leci Ojciec Chrzestny TVN dał o tej samej godzinie jeden z najlepszych horrorów ostatnich lat czyli Zejście :D BRAWO TVN!! Oby tak dalej . Zejście już oglądałem i jeżeli sen pozwoli to obejrzę jeszcze raz . Polsat niech się schowa :P Kto myśli jak ja to zapraszam na godzinę 23:05 na TVN! :D

użytkownik usunięty
Darkadi15

ja II nie dotrzymałem do końca, a kończyła się wcześniej. ojciec chrzestny ma się skończyć koło 3:00. to ja wole obejrzeć zejście, przynajmniej wiem że obejrzę w całości

użytkownik usunięty

Zejście jest o wiele ciekawsze i tak nie przynudza jak OC III

ocenił(a) film na 10

No niestety, przy tym filmie trzeba pomyśleć

Fifti666

fifti przy OC trzeba myśleć? A co tam jest do myślenia? Albo się lubi te klimaty albo nie.

ocenił(a) film na 9
mmalecki1984

heh ale wyczyn ja oglądałem do końca i nie żałuje tego ten film jest wart siedzenia do 3:00 :P

ocenił(a) film na 10

Chyba ty przynudzasz,mniemam że jesteś typowym dzieckiem Neo które chodzi do kina dwa razy dziennie na Sanctuma ,Oszukać przeznaczenie 4 i wiele innych gniotów a o najlepszej trylogii wypowiada się że nudna i przynudawa,wez się ogarnij i przemyśl swoje postępowanie a dopiero potem na forum pisz że jakiś marny horrorek jest lepszy od Godfathera

użytkownik usunięty
artur4114

''Chyba ty przynudzasz,mniemam że jesteś typowym dzieckiem Neo'' - przeważnie autorami takich komentarzy są właśnie dzieci Neo

ocenił(a) film na 10

a wez spadaj jesteś dzieckiem i niezrozumiałes fenomenu tego wspaniałego filmu

użytkownik usunięty
artur4114

człowieku jaki ty jesteś żałosny

użytkownik usunięty
artur4114

artur4114 potrafisz napisać biografie drugiej osoby po jednym poście, chociaż mi się wydaje że opisałeś siebie w tym poście. Wyzywasz drugą osobę tylko dlatego że zdecydowała się obejrzeć lepszy film.

PS: chÓj ci w dupę

Darkadi15

Dwie poprzednie części OC obejrzałem do końca, ale III nie dałem rady i skończyłem na pojawieniu się reklam ok, 1:40. Kto to wymyślił żeby puszczać w czasie filmu tyle reklam i to jeszcze o takiej porze. Polsat się nie popisał.

ocenił(a) film na 10
Zyvalt

To prawda ale mi te reklamy nie przeszkodziły w odbiorze filmu całości,ale fakt trochę przesadzili z tymi reklamami trwającymi 15 minut czyli 4 razy 15 to godzina samych reklam,dobrze że nagrałem ten film na magnetowidzie i wyłaczałem reklamy

ocenił(a) film na 9
artur4114

"Zejście" jest rewelacyjnym filmem, ale już go ogladałem więc po co miałem go oglądać jeszcze raz. Przecież to strata czasu. A "Ojca Chrzestnego III" nie ogladałem do tej pory więc wczoraj sobie do końca obejrzałem . Skończył się o 2:45, ale było warto. Czas przy takim filmie leci bardzo szybko i gdyby nie reklamy to byłoby zupełnie git.