Haha TVN i Polsat widać rywalizują ze sobą o oglądalność jak widze. Więdząc że dziś leci Ojciec Chrzestny TVN dał o tej samej godzinie jeden z najlepszych horrorów ostatnich lat czyli Zejście :D BRAWO TVN!! Oby tak dalej . Zejście już oglądałem i jeżeli sen pozwoli to obejrzę jeszcze raz . Polsat niech się schowa :P Kto myśli jak ja to zapraszam na godzinę 23:05 na TVN! :D
ja II nie dotrzymałem do końca, a kończyła się wcześniej. ojciec chrzestny ma się skończyć koło 3:00. to ja wole obejrzeć zejście, przynajmniej wiem że obejrzę w całości
heh ale wyczyn ja oglądałem do końca i nie żałuje tego ten film jest wart siedzenia do 3:00 :P
Chyba ty przynudzasz,mniemam że jesteś typowym dzieckiem Neo które chodzi do kina dwa razy dziennie na Sanctuma ,Oszukać przeznaczenie 4 i wiele innych gniotów a o najlepszej trylogii wypowiada się że nudna i przynudawa,wez się ogarnij i przemyśl swoje postępowanie a dopiero potem na forum pisz że jakiś marny horrorek jest lepszy od Godfathera
''Chyba ty przynudzasz,mniemam że jesteś typowym dzieckiem Neo'' - przeważnie autorami takich komentarzy są właśnie dzieci Neo
artur4114 potrafisz napisać biografie drugiej osoby po jednym poście, chociaż mi się wydaje że opisałeś siebie w tym poście. Wyzywasz drugą osobę tylko dlatego że zdecydowała się obejrzeć lepszy film.
PS: chÓj ci w dupę
Dwie poprzednie części OC obejrzałem do końca, ale III nie dałem rady i skończyłem na pojawieniu się reklam ok, 1:40. Kto to wymyślił żeby puszczać w czasie filmu tyle reklam i to jeszcze o takiej porze. Polsat się nie popisał.
To prawda ale mi te reklamy nie przeszkodziły w odbiorze filmu całości,ale fakt trochę przesadzili z tymi reklamami trwającymi 15 minut czyli 4 razy 15 to godzina samych reklam,dobrze że nagrałem ten film na magnetowidzie i wyłaczałem reklamy
"Zejście" jest rewelacyjnym filmem, ale już go ogladałem więc po co miałem go oglądać jeszcze raz. Przecież to strata czasu. A "Ojca Chrzestnego III" nie ogladałem do tej pory więc wczoraj sobie do końca obejrzałem . Skończył się o 2:45, ale było warto. Czas przy takim filmie leci bardzo szybko i gdyby nie reklamy to byłoby zupełnie git.