Ojciec chrzestny III

The Godfather: Part III
1990
7,9 186 tys. ocen
7,9 10 1 186255
6,9 44 krytyków
Ojciec chrzestny III
powrót do forum filmu Ojciec chrzestny III

Film po prostu nudny beznadziejne kreacje bohaterów. Szczególnie Marlona Brando. Zerowe efekty specjalne

ocenił(a) film na 9
Mr_Muggles

w tej części nie grał Marlon Brando.

Mr_Muggles

Ja też uważam że Brando źle tutaj zagrał, wcale nie było go widać na ekranie... :D
części ci się pomyliły

ocenił(a) film na 9
Mr_Muggles

Brando tu nie grał, postacie nie wydają się sztuczne, a w tym filmie nie chodzi o efekty tylko fabułę.

napruto

nie wiem czy zauwarzyles ale Mr_Muggles wszystkie filmy ocenia na 2 :D.... oczywiscie te najlepsze

ocenił(a) film na 9
Dr_Mouse

Ale nie seriale. "Grę o tron"ocenił na 10.

napruto

Mr Muggles dobrze mówi.
Ja też nie cierpię ojca chrzestnego.

cameron_baum

prowokacja?

ocenił(a) film na 9
Dr_Mouse

Tak, to jest troll.

Tortuga033

Mr Muggles ma rację

ocenił(a) film na 6
napruto

niestety w pewnym stopniu sie zgadzam z założycielem i nie chodzi tu o część z brando

ocenił(a) film na 3
Mr_Muggles

ale film ten to taka beznadzieja i to straszna , pierwsza i druga czesc to arcydziała, a to chłam ze oglądać nie mogłem, niestety bardzo słaby film i jedna z najgorszsych kontynuacji, bo dwójka to najlepsza kontynuacja byłą a to już najgorsza chyba

ocenił(a) film na 9
Xerxo

trolleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

ocenił(a) film na 3
firentis95

sam trol jesteś jeśli mówisz że ten film moze w jakimkolwiek stopniu dorównać pierwszej i drugiej części. no ale skoro 95 to twój rocznik to nienajmądrzejszy dzieciak z ciebie najwyraźniej

ocenił(a) film na 9
Xerxo

Nawet nie komentujcie tego bo to tylko prowokacja. Xerxo po prostu nie zna się na kinie i jako amator ocenia filmy z przekonaniem,że jest wielkim znawcą.

ocenił(a) film na 3
firentis95

Krytyk po filmoznawstwie się znalazł. I kto tu ma przekonanie o tym, że jest wielkim znawcą? Żałosne

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 3
firentis95

pełna kutura od ciebie bije,
właśnie sam sobie wiztówkę wystawiłeś, naprawde na wysokim poziomie, na twoim poziomie, więc dziękuję bo ja już nic dodawać od siebie nie muszę

ocenił(a) film na 3
firentis95

gratuluję inteligencji. jesteś naprawdę przezabawny. a to, że czujesz się lepszy od innych, pokazuje jaki jesteś w rzeczywistości. pozdrawiam!

ocenił(a) film na 9
Xerxo

nie bede tolerował trolostwa

ocenił(a) film na 3
firentis95

jak widać po zbanowanych wpisach filmweb też nie toleruje trolostwa

ocenił(a) film na 3
grzesznik_3

a ty, jak niektórzy tu, masz w sobie masę kultury i niech tak zostanie. gratuluję !

ocenił(a) film na 10
Xerxo

Ojojoj... Bardzo mi sie zrobilo glupio :D Wystaw sobie ze twoje zdanie nie ma dla mnie NAJMNIEJSZEGO znaczenia.

ocenił(a) film na 3
grzesznik_3

widać dla innych ma, bo twój szczeniacki wpis został zbanowany. baw się dalej, ja w rozmowę na takim poziomoie wchodzić nie będę. dziecinada. pozdrawiam

ocenił(a) film na 3
grzesznik_3

i znów popis erudycji. tak żałosny jesteś, że aż śmieszny. ubaw po pachy.

ocenił(a) film na 10
Xerxo

Dobrze, ze potrafisz smiac sie z samego siebie. Masz do siebie sporo dystansu, ale czy nie za duzo? Nie wiem tez dlaczego uzywasz slow, ktorych znaczen nie znasz.

Pozwole sobie zacytowac prawdziwego erudyte i kinomianiaka:
"ale film ten to taka beznadzieja i to straszna , pierwsza i druga czesc to arcydziała, a to chłam ze oglądać nie mogłem, niestety bardzo słaby film i jedna z najgorszsych kontynuacji, bo dwójka to najlepsza kontynuacja byłą a to już najgorsza chyba"

Gdybym ja, drogi panie, pochwalil sie taka krytyka publicznie, siedzialbym cicho i czekal na chloste.

ocenił(a) film na 3
grzesznik_3

Siedź więc i czekaj, boś nadal żałosny.

Chcesz udowodnić swą wyższość nie dorastając innym do pięt? Próbój dalej, skutek będzie taki jaki osiągasz przez całe życie. Współczuję ci, bo takim współczucie należne.

ocenił(a) film na 3
grzesznik_3

dobrze że potrafisz się przyznać że rozrywką jest dla ciebie zabawa z głupszym,. nie dziwi więc fakt że ze mna trudno było sie rozerwać, bo wiadomo kto z naszej dwójki jest głupszy, ale to już stwierdzili moderatorzy i inni odwiedzający to forum. nie muszę więc już niczego udowandniać. wielkie dzięki grzeszniku na tróję pozdrawiam :]. ubaw miałem całkiem niezły... że tacy jak ty jeszcze istnieją.

ocenił(a) film na 6
Mr_Muggles

o, Alex_Tyler 2.0 się pojawił na filmwebie

ocenił(a) film na 8
Mr_Muggles

Ogólnie 2 i 3 są momentami bardzo nudne. Jednak pierwsza część nie nudzi i jest arcydziełem. Jednak nie rozumiem zachwytu nad dwójką, tym bardziej trójką. Są to bardzo dobre filmy, ale np Chłopcy z ferajny, czy scarface są dużo lepsze od godfathera 2 i 3.

kamilxmas8

Ojciec Chrzestny i Chłopcy z ferajny to absolutne arcydzieła, obok "Lotu nad kukułczym gniazdem" moje ulubione filmy. Moim zdaniem dwójka też jest mistrzowska, a rola Pacino to już czysty geniusz. Scarface uważam za trochę przecenione dzieło (oczywiście nie przez krytyków, bo Ci z tego co wiem film ten po premierze zjechali równo), jest świetny, ale nie aż tak jak się spodziewałem.

ocenił(a) film na 10
Mr_Muggles

Każdy ma prawo do własnej opinii ale mi tu zajeżdża trollem ;)

ocenił(a) film na 10
Mr_Muggles

Oczywiście kolega nie wie o czym mówi. Brando nie grał w "Ojcu Chrzestnym III". Kolega zarzuca brak efektów specjalnych. Ha,ha,ha!!! Po prostu cyrk!