Ojciec chrzestny III

The Godfather: Part III
1990
7,9 186 tys. ocen
7,9 10 1 186255
6,9 44 krytyków
Ojciec chrzestny III
powrót do forum filmu Ojciec chrzestny III

Nie wiem co inni sądzą o mojej opini ale uważam że ten film moim zdaniem jest super. Uwielbiam na niego patrzeć. :-)))

ocenił(a) film na 3
fiore99

chyba Bog cie opuscil. film to jedno wielkie dno

superskora

ciebie Bóg opuścil, Ojciec III to nie jest dno. moze nie jest tak dobry jak 1 i 2 ale tylko zjeby i male zakompleksione siurkowate dzieci mowia dno na takie film. WYPIERDALAJ PIPKO

superskora

TY superskora - jeśli sądzisz ze ten film jest kompletne dno to po cholere wchodzisz na strone Ojca Chrzestnego.!!!

ocenił(a) film na 3
fiore99

Żeby ocenić na zasłużone 3/10. Ten film nie powinien powstać. Podobały Ci się I i II część - fajnie. Ale nie ma co oceniać filmu na 10/10 tylko dlatego, że jest kontynuacją świetnej serii.

elohortex - ale riposta!

ocenił(a) film na 10
fiore99

Zgadzam się z Tobą Sylwia film jest naprawde godny polecenia , wszystkie jego części trzymią w napięciu i dlatego właśnie oceniam go na 10 ... Film doskonale przedstawia życie sycylijskiej mafii po obejrzeniu go dochodze do wniosku że mogłabym go oglądać jeszcze wiele razy a to chyba najważniejsza cecha filmu alby nigdy nie przeminoł ....

ocenił(a) film na 8
fiore99

Ale chodzi Ci o całą trylogię, czy część III?

Nemezis93

Mówię o III części, ale cała trylogia tez jest bardzo ciekawa

użytkownik usunięty
fiore99

Najlepszym filmem o sycylijskiej mafii bym go nie nazwał, bo gdzie mu do poprzednich części, ale co tu dużo mówić, "Ojciec Chrzestny III" to film dobry. Wydaje mi się, że większość narzekań na tę część bierze się z patrzenia przez pryzmat dwóch poprzednich części. Gdyby tak obiektywnie spojrzeć, to mamy starzejącego się Michaela, Vinniego, którego ciągnie do gangsterki. Dlatego też ten film otrzymał ode mnie 8/10.

ocenił(a) film na 9
fiore99

Film świetny, a jako klamra zamykająca całą opowieść o rodzinie Corleone wprost wyśmienity. Moim zdaniem niewiele ustępuje poprzednim częściom. Tyle, że ja mam problem z wyborem najlepszej części tej opowieści. Wiem jedno: nigdy nikomu nie udało się stworzyć tak świetnej trylogii filmowej.