Ojciec chrzestny III

The Godfather: Part III
1990
7,9 186 tys. ocen
7,9 10 1 186255
6,9 44 krytyków
Ojciec chrzestny III
powrót do forum filmu Ojciec chrzestny III

moge ogladnac dzisiaj na polsacie 3 czesc ojca mimo ze widzialem tylko 1 w calosci a 2 do polowy... ? czy to bez sensu ?

użytkownik usunięty
piotruchowy

Wydaję mi się, że spokojnie możesz oglądać, gdyż Ojciec Chrzestny II to w połowie powrót do młodości lat Vita i jego początkowych interesów, a III część dzieję się paręnaście lat później. Jeżeli chcesz, mogę Ci napisać co działo się w drugiej części, tak po krótko, abyś wiedział, czego możesz się spodziewać w trójce.

właśnie nie chce wiedzieć z opisu... ale przygody mlodego vita przeplatane sa z michaela i poczatek 3 chyba bedzie zaczynal sie od czegos co wydarzylo sie w koncowce 2.. malo czasu zeby dokonczyc 2 i nie wiem co lepsze ...;)

użytkownik usunięty
piotruchowy

Proponowałbym Ci dokończyć drugą część Ojca Chrzestnego, wtedy lepiej się ogląda kolejne części, bo na świeżo pamiętamy co wydarzyło się w poprzednich.

ocenił(a) film na 7
piotruchowy

Nie oglądaj tego na polsacie. Godzina reklam.. Powodzenia...

Cielo89

Zgadzam się... Niestety chociaż ojciec chrzestny jest jednym z moich ulubionych filmów to gdy oglądałem go na polsacie zrezygnowałem po 3 reklamie!... Lepiej idź wypożycz wszystkie części !!! Albo lepiej kup :)

ocenił(a) film na 7
piotruchowy

Polecam obejrzeć horror Zejście na TVN-ie :)