Ojciec chrzestny

The Godfather
1972
8,6 575 tys. ocen
8,6 10 1 574733
9,1 75 krytyków
Ojciec chrzestny
powrót do forum filmu Ojciec chrzestny

Widząc, że film w rankingu ma tak wysoką pozycję postanowiłem go obejrzeć. Ściągnąłem i zacząłem oglądać. Minęło jakieś 10 minut i było tak sobie ale miałem naddzieję, że film się rozkręci. Czas mijał i film się w ogule nie rozkręcił a nawet chyba stawał się nudniejszy, aż gdzieś tak w połowie postanowiłem go wyłączyć. Film jest nudny i prawie nie ma w nim akcji. Nie mówię, że to jakiś najgorszy film na świecie, bo widziałem dużo gorsze, ale jakiś wspaniały też nie jest. Jakbym miał go ocenić to dałbym mu 4 lub w najlepszym wypadku 5, ale nie ocenię bo nie widziałem go jednak w całości. I teraz moje pytanie co wam wszystkim w tym filmie się aż tak podoba? Dla mnie jest to niepojęte. Całkowicie nie rozumiem jego popularności bo bez problemu mógłym wymienić wiele lepszych filmów. I nie, TO NIE JEST ŻADNA PROWOKACJA.

nie tylko ja , ale tez tata i wiele innych ludzi mowi ze ten film to nudy, wiec czemu na sile wmawiacie ze jest taki super?

ocenił(a) film na 3
luckygirl23

Bo nie mogą zrozumieć, jak nie można uważać łójc hszestnego za arcydzieło. Dla nich ten, kto nie stawia temu gniotowi 10, ten uwielbia kino, gdzie są wyścigi samochodów i wielkie 3 metrowe potwory. I tyle