PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8337}

Omen III: Ostatnie starcie

The Final Conflict
1981
6,2 14 tys. ocen
6,2 10 1 14369
5,7 9 krytyków
Omen III: Ostatnie starcie
powrót do forum filmu Omen III: Ostatnie starcie

Najgorsza czesc z trylogii. Nie ma juz tego klimatu, wogole nie straszy, i tak jakby wogole nie podobne do Omena:/ Nie przypominal mi za bardzo Sam Neil go...szkoda :( 7/10 normalnie pewnie byloby nizej ale w koncu to Omen;] Zapraszam na moj blog!!!

ocenił(a) film na 3
Smokey

Heh dokladnie.Pierwsza czesc byla zdecydowanie najlepsza,druga jeszcze jako tako przejdzie,ale trzecia byla beznadziejna,ze o czworce juz nie wspomne.Osobiscie jestem fanem omena ale jak wspomnialem tylko 1 czesci.Ta,jak moj poprzednik wspomnial nie posiada klimatu i nawet na moment ogladajac ten film nie da sie odczuc strachu.Motyw z tymi sztyletami ulegl lekkiej modyfikacji bo w trojce do zabicia Damiena wystarczylo sieknac jednym z 7(czy 8) sztyletow (patrz koncowka filmu ^^,ktora dodajac tak od siebie jest zrealizowana bez wiekszego polotu),a w jedynce o ile dobrze pamietam (bo przed chwila ja ogladalem ^^) trzeba bylo wbic w Damiena wszystkie i do tego na oltarzu w kosciele,poniewaz wbicie jednego pozbawi go jedynie ciala czy cos w tym stylu.W skrocie-film jest glupi ale jak sie nie ma zadnego lepszego zajecia mozna obejrzec.Moja ocena 3/10.