głupie, nudne i bez sensu! Film dla opóźnionych w rozwoju 12-14 latków...
psycoma nie lubisz komedii romantycznych to twoja sprawa i mogło Ci sie to nie podobać, ale nie pisz że to jest film dla opóźnionych w rozwoju mając w ulubionych "Czarodziejke z księżyca".......
Czarodziejka z księżyca nie jest taka zła... tylko nasi kochani polscy tłumacze zrobili z niej tandetę ;] wierzcie mi na słowo. Film jest w porząsiu... pośmiałam się trochę, główna postać jest taka naturalna... jej miny są powalające. Fajnie pokazane jak można szybko kumplom zaimponować :D Ha... nie no w takich filmach nie szuka się jakichś filozoficznych głębi... więc spooooko. No i ciacho... ach, ten chłopak ma coś niesamowitego w oczach. Od czasu... do czasu można obejrzeć tego filma ale bez przesaddyyy ;)
Pozdrawiammm
Co wy chcecie od "Czarodziejki z ksieżyca"??!! Umieściłem ten serial w kategorii ulubione dlatego ze jest jedną z niewielu kreskówek, które w dziecinstwie wywarly na mnie tak duzy wplyw, do dzisaj mam sentyment do tego anime;) I na pewno jest lepsze od tego gniota. Nie obejrzalem tego ("Ona to on" coz za porywajacy tytul;) do polowy nawet, bo z kazda minuta trwania tego "filmu" czulem sie glupszy... Lubie dobre komedie, ale w tym czyms nawet nie bylo sie z czego smiac, bylo to raczej zenujace niz smieszne. Ale jesli komus lezy takie kino to spoko...