Widziałam trailer i zauważyłam że Amanda jest beznadziejną akorką.Każdy głupi umiałby tak grać.Tak samo w "Czego pragnir dziewczyna" nie umiała nawet dobrze zagrać smutnej sceny :P.
mi tam akurat sie podobalo ale moze i nie umie . wkoncu ona nie jest zadna aktorka i nie skonczyla zadnej szkoly aktorskiej tylko zaslynela z programu AMANDA SHOW (KTORY PROWADZILA W WIEKU 13 LAT) wiec wlasciwie to frt i ssczescie sprawilo ze dostaje angaze w filmach!!
A moim zdaniem to jest najlepsza aktorka taka smiesznaijest bardzo sympatyczna co widać po filmach a jak tak nie myślicie to chyba się nie znacie na komediach przykro mi to mówiąc i bez urazy ona i te miny co to za aktorka która nie jest śmieszna moim zdaniem ona będzie wielką gwiazdą !!!
Nie pozdrawiam ..........
Zgadzam się z przedmówczynią ;) Umie grać,a jej miny są troche głupkowate ,ale śmieszne.Mi tam się podoba. O.
no wlanie co do min to jest chyba najlepsza w calym tym swiecie holywoodzkich gwiazd :) ja nie wiem czy taki"zwykly czlowiek" moze mowic o aktorstwie, bo piszesz ze ona nie umie grac? i udajesz kozaka, tylko to ja widze na filmach a nie Ciebie:) wiec chyba nie powinnas sie udzielac w taki sposob:) kazdy mysli ze ma talent aktorski i moglby byc lepszy od innych tylko ze Ty siedzisz w domu :) a Ona pnie sie w gore :)
no to nie znam się na aktorkach(a patrząc na twój nick to miałem okazję dużo dłużej oglądać komedie w swoim życiu niż ty),bo uważam ją za tragiczną aktorkę(choć nie twierdzę,że nie jest trochę sympatyczna)
Amanda Bynes jest najlepszą aktorką minki robi najlepsze chyba ze wszystkich w tym hollywood czy jakoś tak narazie z z 4 komrdi obejżanych przeze mnie oceniam ja na 9,9/10
Mam nadzieję, że to podpucha a nie prawdziwy komentarz. Literówkę "r" na e" rozumiem, ale pisze się komedii (2x I) i obejrzanych. W dodatku co to za argument "Minki"??Wszyscy się go uporczywie trzymają i myślą, że to jest wyznacznik wybitnego aktorstwa. Ludzie!!Dajcie spokój jej "minkom", bo to naprawdę jest śmieszne(ile macie lat??)
Dude spadajmy stad. Zostawmy te kretynki w spokoju bo oprocz Bravo to nic do nich nie dociera. To sa ludzie, ktorzy maja na majtkach naprasowywanke z Hugh Grantem i blogi w gwiazdki i serduszka. Dzis wlasnie robi sie kretynskie komedyjki bo jest multum kretynskiej widowni, ktora sie bedzie podniecac takim syfem.
według mnie jest całkiem dobra :P gra trochę jak w przedstawieniu szkolnym ale z czasem się napewno wyrobi i kiedyś jeszcze będzie o niej głośno :)
a ty za to umiesz grac???taa na pewno zwazywszy na to ze wiekszosc czasu spedzasz przed komputerem...
ps.Moim zdaniem serial z jej udzialem byl smieszny ,chodzi mi o "Siostrzyczki"(what I like about you)
Ona nie jest dobra, ona jest ŚWIETNA, tylko szkoda, że obsadzają ją tylko w tego typu filmach...ja bym ja widział w jakimś meldramacie,ale nie w takim jak Szkoła Uczuć...bardziej coś w stylu Miasta Aniołów...niech się wykaże! A tak pozatym nie kazdy musi kończyć szkołę aktorskę aby być dobrym...Prosty przykład...JA (metafora taka ;P)
Do Michaela: Z ambitnym repertuarem nie dałaby rady.Może próbować w horrorach(hmmm-miało być ambitnych)ale ona nadaje się tylko do głupiutkich komedii.
PS.Sprawdź co to jest "metafora" ,zanim na przyszłość będziesz chciał użyć wyszukanego słownictwa.
mi sie wydaje,ze jest całkiem niezła,i mysle ze jakby była taka do dupy to by jej nie angazowali mimo tego,ze miała ten swoj program kiedys o!...zreszta jest sympatyczna ,a własnie to,ze nie skonczyła zadnej szkoły aktoreskiej to moze dlatego nie jest taka najlpepsza,ale sie dopracuje...jeeb ja mnie wkurza jak ludszie komentuja aktorów a sami nie umieliby zagrac lepiej:/
Ech..:/ moim skromnym zdaniem to ona jest świetną aktorką. Oczywiście każdy ma swoje zdanie, ale nie trzeba chyba pisać od razu, że nie umie grać .. :/
wg.mnie umie grać smieszne ma te miny :D , oglądałem ją jeszcze w Big Fat Liar tam też była smieszna... taka sympatyczna dziewczyna :P
"Amanda Show"- program tak idiotyczny i żenujący że brak słów. Hm...z sympati do pani Bynes moglibyście o nim nie wspominać.
PS: Poza tym, jeszcze długa droga przed nią. Może gdyby ktoś ją nauczył grać, to i byłaby wielką gwiazdą.
Eh Rossie czy jak Ci wiesz Amanda show to przyznam że to nie jest za bardzo udany program ale kiedy to było .... Ale ja bym nie nazwała idiotyczny a żenujący tym bardziej ale mniejsza z tym ...
Moim zdaniem Amandzia jest bardzo utalentowaną aktorką Siostrzyczki rewelacja, Big fat liar też bardzo śmieszny, WAGW to już wogule w tym filkmie można wszystko znaleźć i dobrą aktorke, przystojnego chłopaka Olivera Jamesa muzyka też jest świetna a zakończenie bajeczne ...
No i Ona to on to już jest zajebomba filmik moge to oglądać 100 razy a mi się nie nudzi świetnie zagrała chłopaka :-)
Ach jeszcze bym chciała obejrzeć Lovewrecked z napisami ale mała szansa :-(
A tak wogule Amanda to jest naprawde śmieszną dziewczyną taka zabawna w każdym filmie te jej miny, ruchy umie wszystko odkręcić jednym zdaniem ze każdy w śmiech ...
Ja sie pytam co to za aktorka jest która nie ma poczucia humoru a jej tego napewno nie brakuje :-)
Co do kasiak czy jak to naprawde przesadziłaś jak jej nie lubisz oks ale że nie umie grać to ja się z tym kompletnie nawet w 10 % nie zgadzam jest świetna i jeszcze zobaczysz ze zostanie wielką gwiazdą napewno w komediach ja za nią 3mam kciuki bo zasługuje na to .... Eh widze że mało osób się z tobą zgadza :-)
A wogule już jest bardzo popularna 100 któreś miejsce i ocena 8 ileś jest bardzo dobra oby tak dalej :-)
Pozdro dla fanów Amandy Bynes...
Kinomanka 16 :-)
Co wy macie do tych "śmiesznych minek"-czy to jest szczyt możliwości aktorskich??Wielu genialnych aktorów potrafi przekazać humor,dowcip,groteskę bez pomocy waszych śmiesznych(w/g mnie kretyńskich) minek.
w czego pragnie dziewczyna rzeczywiście zagrała kiepsko w ona to on lepiej ale moim zdaniem w stanach jest bardzo liczna grupa utalentowanych młodych aktorów i bardzo dużo z nich chcialo by zagrać w takim filmie więc napewno nie wzieli jej do tych filmów tylko dlatego że kiedyś prowadziła jakiś program i za ładną buźke musiał coś z siebie dać i pokazać
Dziewczyna jest stworzona do grania w komediach wiec nie powinno sie miec do niej pretensji o smutne sceny.... w koncu nie jest ich duzo i nie graja tam glownej roli :P zreszta wychodzi z nich obronna reka
"każdy głupi umiałby tak grać" - jestem ciekawa czy ty byś umiała tak zagrać, zęby rozśmieszyć ludzi ...
Film ogólnie fajny, bardzo mi się podobał :) Uwielbiam te amerykańskie szkoły ! :P
Z transwestytami? co tu do uwielbienia, może też lubisz przebierać się za chłopaka.
Nie lubię filmów z transwestytkami, jeszcze w męskiej drużynie piłkarskiej, głupoty że szok, naprawdę by dostała wjazd w kostkę, z łokcia w nos albo z bara to by szybko jej się odechciało. Żenada dla głupich nastolatek nieznających realiów.
"z tranzwestytami" - nie no człowieku przechodzisz samego siebie :D:D:D z szacunku do własnej osoby jak i do osób czytających te posty nie skomentuje tej wypowiedzi.
Moje wyrażenie "uwielbiam amerykańskie szkoły" jak zdążyłeś zauwarzyć, nie zawierało konkretnego stwierdzenia, za co je uwielbiam. Dlatego też można by rzec, że pozostawia szerokie pole do domysłów, jak i zawiera w sobie szerokie znaczenie. Twoja odpowiedź na mojego posta przekonała mnie jednak, żeby nie wysilać się dla twojej osoby, aby napisać, o co mi chodziło ...
A tak na marginesie to dobra rada z mojej strony - nie bierz się za oglądanie filmów, których nie rozumiesz po jednym obejrzeniu. Nie pytaj mnie o co mi chodzi, bo i tak ci nie odpowiem ...
A realiów to chyba ty nie znasz. Pewnie żyjesz zamknięty w swojej małej wsi, nie przekraczającej 100 mieszkańców i myślisz, że zachowały się archetypowe typy zachowań ...
A jak chcesz kogoś poobrażać, to stań przed lustrem i mów do tej postaci, którą w nim zobaczysz ...
I pamiętaj, to tylko film ...
("z tranzwestytami" - paranoja normalnie :D ...)
miałaś nie komentować,a jednak się rozpisałaś, można by powiedzieć że Warszawa to największa wieś w Polsce ale mieszka tu 2mln ludzi a nie 100,paranoja? jak nazwać osobę która przebiera się za płeć przeciwną? wiem że to tylko film ale w życiu tak się nazywa takich ludzi,ale głupi film,nie dość że dziewczyna w męskiej drużynie, reszty już nie będe wymieniał,film dla dzieci
Miałam nie skometować wypowiedzi o tranzwestytach ...
Człowieku czytaj ze zrozumieniem ...
Whatever czy mieszkasz w Warszawie czy gdziekolwiek indziej, ale nie mów, ze znasz realia ...
A Pani Doubtfire to też film o tranzwestycie. Hmm, jednak liczy sobie całkiem niezłą średnią. Więc wychodzi na to, ze filmy o tranzwestytach cieszą się niezłą popularnością. Czyżby każdy komu podoba sie ten film był tranzwestytą ! :o
paranoja podówjnie ...
tego niepowiedziałem, a ty masz kompleks na punkcie paranoji :?
chyba nie wiesz o jakich realiach mówię, grałaś kiedyś w piłę traktowana jako chłopak,zagraj to zobaczymy,tego shitu nie ma co porównywać do Pani Doubtfire
Do twjej wiadomości już nieraz grałam w piłkę z kolegami i byłam traktowana na równi z nimi, nie liczyło się, czy jestem dziewczyną czy nie. Jak ktoś lubi grać w piłkę, to wie z czym to się wiąże. Myślisz, że co, ze kobiety wszytskie są takie, ze jak złamią paznokcia, to lamentują przez cały tydzień i musza tipsy zakłądać, zeby zatuszować "defekt"?
Film jak najbardziej realny.
Moje porównanie tego filmu i "pani dubtfire" skłąnia się tylko do tego, ze oba filmy są o tranzwestytach, a ty wyraźnie takich filmów nie lubisz ... więc o czym my w ogóle tu rozmawiamy. trzeba było w ogóle nie zabierać ię za jego oglądanie ...
I zgadza sie, nie mam zielonego pojęcia o jakich realiach piszesz, bo jak dla mnie np ten film wcale nie ma wypaczonych realiów ...
paranoja ( tak mam kompleks i nic ci do moich kompleksów )
ale nie przebrana za chłopaka :P, więc nie byłaś traktowana na równi, nie mówię o złamanym paznokciu, bardziej kostce lub przestawionym barku,wtedy byśmy zobaczyli czy miałabyś jeszcze ochotę
Oj! I tu się grubo mylisz. Zapewniam Cię, że nieraz miałam "piłkarską" kontuzję i potwornie bolało. Ale jak sie zagoiło, to znowu wbiegało się na boisko. Chęć gry byłą silniejsza, No matter what d consequences :)
I wcale nie musiałąm przebierać się, za chłopaka, zeby traktowano mnie na równi. Zresztą koledzy chcieli pograć w prawdziwą piłkę. Co by to była za gra, gdyby musieli brać pod uwagę, to, ze jestm dziewczyną i "należą" mi się fory?
i dziwi mnie, że u Was w Warszawie żadna dziewczyna nie gra w piłkę na róni z chłopakami !
pzdr
Ehh co to z głupoty ja jestem z Wawy i uwielbiam piłke nożną jak mam czas to w nią gram...
Ehh film doskonaly uczy dużo przynajmiej mnie czegoś nauczył, ale to moja sprawa ..
Można sie posmiać, fajne teksty i wogule obsada też jest dobrze dobrana:)Muzyka eż wpada do ucha poprostu wszystko tam jest dopasowane
A że musiała się ona przebrać za chłopaka to przecierz tylko w filmie robicie z tego afere ze nie wiem :-(
Mi się bardzo podobał ten filmik i nieobchodzi mnie to jak ona wyglądała czy to jej pasowało czy nie ja tam się takimi drobniakami nie przejmuje dla mnie zajebisty filmik ...
Pozdro kinomanka16 :)
Nie rób jaj, są dziewczyny które grają ale w żeńskich drużynach. Jeśli grają z chlopakami to na podwórkowym boisku, i nikt nie traktuje ich na równi, niewidziałem takiego prostaka co by dziewczynie z bara lub z kosą wjechał, odrazu by go zjechali, więc nie pie... mi tu o grze z chłopakami.Piłkarska kontuzja, ciekawe jakby dostała pożądnego kopa albo z łokcia w nos, wśród chłopaków parę minut przerwy lub wogóle nikt nie zwróci uwagi i gramy dalej, już to was widzę grające dalej...
Bulczysz ...
Nie chce mi sie z tobą już polemizować bo to do niczego nie prowadzi, tylko nadwyrężam klawaiture ...
Człowiek weż się schowaj, bo Twoj komentarz nie jest orginalny, jak chce Ci się obrazac rewelacyjnych aktorów to znaj se innego, bo 89% ludzi odwiedzających te strone zgodzą się ze mną!!!
No miom zdaniem jest:)To znaczy bo przecież nie ma żadnej szkoły aktroskiej, ani nic w tym stylu, a gra świetnie...naprawde jest super...zauważ to bo nie kardzy ma taki talent jak ona:)
Zdecydowanie się zgadzam. Dziewczyna jest tak sztuczna i drewniana jak się tylko da. Ma jedną minę i wszędzie robi z siebie kretynkę, żeby zyskać na popularności, ale w jej grze aktorskiej nie ma kompletnie żadnych uczuć. Ładna to może i jest, ale to nie wystarczy - bez umiejętności aktorskich niczego się nie zdziała.
Moim zdaniam nie jest wcale zła. Ja ją lubie ;p a film poprostu suuuper. Wszystko fajne ładne;p ale nie podobała mi sie strasznie Amanda w "Szał na Amande". To jest poprostu załosne ! A w filmach takiech jakŁ ąOna to on' , 'Czego pragnie dziewcznya' , 'Siostrzyczki' dobrze gra :)
umię i to było widać w filmie ,a tak bardzo fajna komedia "Ona to on",podobalo mi się granię jej w tym filmie. Polecam każdemu ten film obejżec kto lubi młodzierzowe komedie.
moze i nie umie ale komedia jest na prawde fajna i warto ja obejrzec wiec powiem jedno idzcie na to do kina lub sciagnijcie sobie skas bo jest super @!!
Ja sądze ,że Amanda umie grać i to bardzo dobrze ;) Weźmy pod uwagę te wszystkie odegrane wpadki, rozmowy, gesty....Naprawdę jest niezła:D
Mylisz się (Kasko) czy jakos tam, to rewelacyjna aktorka, która coć nie ma szkoły aktorskiej, jest super, a Ty jeżeli chcesz aby twój komentarz był orginalny to znajdż sobie innego aktora, bo Amanda jest the best!!! A najlepiej napisz komentarz do swojej fotografi, w tedy będziesz miała na 100% racje!!!
agatka
Pfff... :/. Właśnie, że Amanda umie grać. Robi śmieszne miny i to jest najzabawniejsze. To, że jej nie lubisz to nie znaczy, że nie umie grać :P THE BEST (LOL)
Ja ją uwielbiam, ona jest SUPER, jest rewelacyjna, ładna, odegra karzdą role, jest the best!!!
W życiu nie odegra niczego innego niż to co pokazała do tej pory(denne, płytkie komedie)Chyba sama w to nie wierzysz(przecież te jej śmieszne minki-ludzie!!)