PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=229911}

Ona to on

She's the Man
2006
6,4 110 tys. ocen
6,4 10 1 109710
5,0 5 krytyków
Ona to on
powrót do forum filmu Ona to on

Film tragiczny. Nie wiem do jakiego grona odbiorców jest on skierowany, za stary nie jestem, ale czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Nawet moja 10letnia siostrzenica, stwierdziła, że to kicha. Po scenie, gdzie główna aktorka rozpakowuje się w pokoju, w którym jest jeszcze trzech chłopców i wypadają jej z torby tampony a całe kino wybucha śmiechem, wyszedłem z kina. Była to gdzieś 30sta minuta.
Szkoda czasu i kasy. Lepiej wybrać się na spacer.

ocenił(a) film na 8
Seba_22

No wiesz, może po prostu nie wiedziałeś, że to komedia.
A sugeruje to ze zdania: "Po scenie, gdzie główna aktorka rozpakowuje się w pokoju, w którym jest jeszcze trzech chłopców i wypadają jej z torby tampony a całe kino wybucha śmiechem, wyszedłem z kina."

I oczywiście jak można ocenić film po 30 minutach ? ? ?
Ja tego nie rozumiem, mi się bardzo podobał, a wzorowany był oczywiście na filmie o podobnej tematyce sprzed 20 lat.
A to, że jeszcze "czegoś takiego jeszcze nie widziałem" znaczy, że nastawiony jesteś tylko i wyłącznie na głupiutkie komedie, gdzie główną rolę ma Paris Hilton.

Pozdro!

ocenił(a) film na 8
Seba_22

...bo ten film do okolo 20-30 minuty jest beznadziejny, humor wydaje sie byc sztuczny, ale pozniej sie rozkreca, jest ciekawie i smiesznie, wiec jak wyszedles, to wyrzuciles niepotrzebnie kase w blotko :P

ps. nie oceniaj ksiazki po okladce

ocenił(a) film na 9
aciuh

Racja-film był super!!! Niewiem jak wogóle możesz go oceniac po zobaczeniu początku, gdzie jeszcze nic się nie działo. No ale trudno to twoje zdanie, tylko że narazie zaliczasz się do nielicznych którym się nie podobał ten film=) Pozdro=)

użytkownik usunięty
Seba_22

Przykro mi, ale wg. mnie nie mozna oceniac filmu, ktory trwa jakies 100 minut jedynie po 30 min. jego trwania.
To jest komedia, a nie thriller, lub jakis dramat psychologiczny. Proponuje, abys przed pojsciem na jakikolwiek seans sprawdzal co to jest :P

P.S
Film swietny, bardzo przyjemnie sie oglada... I ci faceci....... :D :P

ocenił(a) film na 7

Seba wogule się z tobą nie zgadzam moim zdaniem filmik był super !!! Taki prawdziwy oparty na samych faktak ja też lubie piłke nożną i naprawde ten filmik pokazuje że w życiu trzeba robić to co się naprawde chce nawet kiedy trzeba się nad tym namęczyć i złamać kilka zasad - Takie jest moje zdanie !!!

Niepotrzebnie wyszedłeś z kina bo filmik się zaczął dopiero rozkręcać a ja osobiście ściągnełam sobie ten filmik a potem z przyjemnością poszłam na niego do kina a dla ciekawostki ci powiem że kiedy filmik się skończył to każdy klaskał - razem ze mną bo film jest naprawde super ta obsada ta muzyka nie mówiąc już o chłopakach ale to się dotyczy tylko do dziewczyn !!!
Pozdro dla fanów Amandy Bynes - najśmieszniejszej aktorki !!!
Ona jest the best

ocenił(a) film na 9
Seba_22

seba sam jesteś beznadziejny! idż sobie pooglądać muminki film był dobry!

ocenił(a) film na 9
Seba_22

seba sam jesteś beznadziejny! idż sobie pooglądać muminki film był dobry!

Seba_22

Ej weźcie bez kitu!! Nie wyzywajcie go, że sam jest beznadziejny. Każdy ma inny gust i chyba może się podzielić z Wami tym, ze jemu ten film się nie podobał. To samo Seba może myśleć o Was, bo filmik bardzo Wam się podobał ;D

ocenił(a) film na 7
Seba_22

Nie zgadzam się że tragiczny. Widziałem pare filmów gorszych od tego, jednak ma pare głupich błędów. Może i czasami śmieszył, ale niektóre sceny były robione 'na siłę'. Idiotyczne podwójne wślizgi, przewracanie się na piłce etc. Jak dla mnie to 6, góra 7 na 10.

Seba_22

Itu się zgadzam film zasługuje góra na ocene 7 a nie prawie 8.5 dajcie spokój takie oceny tylko mylą ludzi

ocenił(a) film na 10
Seba_22

Jaki Dzięcioł z Ciebie... nie oglądałes całego filmu i sie wypowiadasz... Film jest całkiem przyjemny...a ci Faceci...yhhhhh..:)

ocenił(a) film na 4
Seba_22

Moim zdaniem film powinno się oceniać tylko wtedy jak obejrzy się cały.
A fakt, że nic nadzwyczjnego zwykła komedyjka.

Tears

hahaha 30 minuta filmu, to byla gdzies 15 , ale z ciebie ziomal, kolega piszac to pewnie myslal ze ktos go poprzez niestyty dla kolegi tak sie nie stalo

ocenił(a) film na 7
Seba_22

Nie na dla mnie filmik był naewt spoko ale zgadzam się że nie można kogoś pojeżdżać tylko dlatego że ma inne zdanie niż ogól. Po to jest forum zeby każdy mógł się wypowiedzieć. Gdyby wszyscy mieli takie zdanie to byłoby nudno. Zgadzam się z tym że nie można oceniać filmu po 30 minutach bo to tak jaby ocenić książke po przeczytaniu jedneju stronki. Nie kumam lasek które piszą że film był fajny bo ładni kolesie byli dla mnie to jest z deka śmieszne ;] Dla mnie liczy się bardziej fabuła niż przystojni aktorzy ;] Dla mnie 7/ 10.

ocenił(a) film na 8
Agacia71

Ale oceny to nie wiem jeszcze jaką dać =D Może 9/10? ;P