PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=229911}

Ona to on

She's the Man
2006
6,4 110 tys. ocen
6,4 10 1 109708
5,0 5 krytyków
Ona to on
powrót do forum filmu Ona to on

Co ten syr robi

ocenił(a) film na 2

w top100 świat..

ocenił(a) film na 10
Uzi

nie wiem co to syr , ale wiem że syrem to jesteŚ ty a dokładniej prowokatorem :pp nie masz poczucia humoru , ale szanuje twoje zdanie ;] pzdr

ocenił(a) film na 2
Michael_Scofield_3

Nie wiesz co to syr, ale syrem jestem ja.. - stary gmatwasz się w wypowiedzi - szanujesz moje zdnie na tymat syra.. - mocny gość z Ciebie.. - dzięki, że szanujesz, naprawdę tego mi było trzeba, poszanowania ze strony Michela Scofielda, kurde - allle on jehst bosssssski - boshe

ocenił(a) film na 10
Uzi

juŻ Cie lubie ;] stary wymiatasz , polecam hi way moŻe Ci sie spodoba

ocenił(a) film na 2
Michael_Scofield_3

dzięki michel - ale widziałem, oceniam na 6/10 - natomiast tej komedyjce więcej niż 4/10 dać nie mogę..
Koffasz tesh michela.. boshe jaki on jess bossski.. Wejdź może tesz czasem na foro Michela - tzn Łenłortha Millera

ocenił(a) film na 2
Michael_Scofield_3

MikuŚ, czemu piszesz polskie literki z dużej wtĘn sposÓb wŁaŚnie jak ja teraz..??

ocenił(a) film na 10
Uzi

z prZyZwyczajNia ! a co to Źle ? mi to nie przszkadza :pp MikuŚ ? heh moŻe byĆ :pp a millera luBie , pRawie taK jak BruCa wiLLisa :pp pzdr

ocenił(a) film na 2
Michael_Scofield_3

Dobra stary - wysil się teraz na chwile:
Dlaczego, - ale odpowiedz szczerze - oceniasz prosty, głupi filmik dla młodzieży na 10/10 - czy na serio uważasz ten filmik za arcydzieło??
Ja swoje 10 przeznaczam na filmy pokroju Ojca Chrzestnego, Człowieka z blizną, Pewnego razu na dzikim zachodzie, czy Mechanicznej Pomarańczy - ale Ty pewnie ani jednego arcydzieła jeszcze nie widziałeś.. - stary nie wiesz co tracisz.. Nawet taki prosty chłopaczek jak Ty potrzebuje czasem kontaktu z prawdziwą sztuką..

ocenił(a) film na 10
Uzi

ok więc odpowiem szczerze . Film wcale nie jest głupi i uważam że zasługuje na 10 . Nie jest nudny , fajna fabuła , sporo zabawnych momętów . Czemu mniałbym nie daĆ 10 ? A prosty to dobrze że jest ale prosty od razu nie oznacza zły , mam racje ? a i zdziwie sie oglądałem i Godfather'a a takŻe Scarface ;] myŚle że dobre filmy , ale lubie poprostu film " she's the men" i nic tego niezmieni :pp poprostu lubie ten gatunek , a i nie jestem prostym chłopaczkiem . Nawet mnie nie znasz a oceniasz ? gorącą Cie pozdrawiam ^^

ocenił(a) film na 2
Michael_Scofield_3

Też kiedyś lubiłem takie filmiki jak Wredne dziewczyny, Zwariowany piątek, American Pie - ale już z nich wyrosłem, znudziły mi się - przerzuciłem się na filmy ambitne i nie żałuje.. tesh ciĘ Pozdrawiam - pooozdrooffffka

ocenił(a) film na 2
Uzi

No i znowu.. co za bezczelność. Gówniarze same dychy dawają..